270 Mitocanie bancara


 


A.S. cei care au ajuns din intimplare pe blog sa treaca pe   "aici"  unde sunt explicatii in ordine cronologica ca sa se lamureasca ce "ciorba" se gateste.

     Am primit o  "frumoasa"  scrisoare datata 03.dec.09 (posta Brasov) de la INGbank in care intre traditionalele expresii "Stimate domn" si "Cu stima" este o demonstratie de mitocanie bancara. Sunt ferm convins ca de aceiasi dovada de "2x stima" se bucura si clientii celorlante banci din RO cu nuante pozitve cum ar fi  UnicreditTitiac-Bank si  Raiffeisen Bank dar ma limitez sa comentez prestatia mogulului din dotare cu voce tare si "soundtrack-ul" se aude in continuare :

Playerul permite ca la redare sa treaca pe "pause" daca vreti sa consultati un link si nu uita pana unde am "macanit". In caz de dificultati la redare aici este ca  mp3 .

     Fotografia de mai jos defineste relatia intre client si functionarul ING si poate fi interpretata diferit. Functionarul considera firesc ca eu sa fiu cel care sta cu capul in jos iar eu consider invers si din aceasta dilema nu putem iesi.

 
270_soareci
 

  Insemnari=270    lived days=23329  days D.P.=4315

 


    E-mail            © 2009 ASCII-Lob       Home    Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"