07 Codul lui DA VINCI

     ...."CODUL LUI DA VINCI", DOUA CARTI MIZERABILE SI DIABOLICE.. Cometariu a fost facut de Marina si ce este mai jos imi apartine:
Am citit si eu Codul.., ai dreptate este dinamita pentru majoritatea oamenilor.Are totusi o fraza care o gasesc interesanta"biblia nu a fost trimisa prin fax din cer".Eu fac o diferenta neta intre credinta mea in Dumnezeu si parerea oamenilor despre aceasta problema.Citeste o carte despre decembrie '89 si confrunta cu amintirile tale despre asta.Iti dai seama ce o sa se stie peste 2000 de ani despre decembrie '89 daca deja acuma cind cu "supravietuitorii" de fata se strimba adevarul? Din pacate problema este tratata la nivel "microbisti" care aplica sloganul daca nu esti cu noi esti impotriva noastra.

     Am fost acostat de o pereche de pentacostali care m-au luat la lamurit. Le-am cerut sa vina la mine simultan cu un preot ortodox si unul catolic si sa repete ce au spus.Ar fi fost interesant sa ascult ce iesea dar nu au vrut.

     Pe Inet am ajuns pe un site din Canada unde era moderator un preot. M-am plins de lipsa de credibilitate a preotilor neauzind nici o data de un caz cind unul din acestia a fost dat afara de sefii lor.Preotul mi-a tinut o predica din care am inteles ca respectivii fiind "unsi" nu conteaza ce fac ,eu trebuie sa-i respect iar ei urmind sa dea socoteala cind ajung la judecata de sus. Eu nu am dreptul sa-i judec in concluzie. Solutia gasita de mine a dus in schimb la intreruperea dialogului. Am spus ca in calitate de crestin care imi iubesc aproapele nu vreau sa le creez probleme suplimentare sus, nu ii judec insa nu ii primesc in casa ca sa nu poata gresi prin trufie si lipsa de cainta.

06.12.05


P.S. Ca sa evitati surprizele inainte de a comenta cititi:  Dorel din echipa Monitoring Media   Dorel Reload si  indurerat Dorel raspunde

P.S. 1 Ca sa scap de reactile cititorilor cu nivel de gindire DEX: "...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin si mi le asum,..."

P.S.2 de fapt eu sunt foarte atent la sintaxa cind sunt in linia de comanda dind comenzi dos sau linux ca "boul" de calculator nu este in stare sa priceapa ca atunci cind am tastat "virgula" de fapt ma gindeam la "punct" insa am pretentia la oamenii care si inteleg ce citesc sa faca aceste corectii mental si de aici apare neglijenta mea.

      Datorita dumneavoastra din cele 34.505 bloguri existente pe   Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 430 in TOP .

accesind acest  link ajungeti in pagina home a blog-ului
Published on 6 decembrie 2005
  Insemnari=007     Vizitatori==86.xxx    lived days= 23###  days D.P.= 4.## cu regim de "duminica"  days I.= ####  si merg pe "virfuri"
                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"