170 Dorel din echipa Monitoring Media


 

     Probabil sunt singurul locuitor din cartier care ma incalzesc cu butelie si asa se face sa am probleme specifice. Am observat ca butelia se termina de regula cind ma aflu sub dus asa ca fac o realimentare in costumul lui Adam.
     Confruntat cu aceasta problema am facut o improvizatie dintr-un cintar de baie ca sa stiu cum stau cu "gazul". Banuind ca este o problema comuna si pentru altii m-am gindit sa vorbesc cu cineva de la firma cu butelii galbene ca sa intermedieze realizarea unui cintar special pentru asta, piata de desfacere fiind egala aproximativ cu numarul de butelii.
     Asa se face ca am intrat in contact cu soferul de la firma care venise cu un transport si-i spun "pasul". Nici nu apuc sa termin de vorbit ca respectivul ma anunta ca problema nu intereseaza firma asa ca timid il intreb daca face parte din consiliul de administrare al firmei sau are puteri telepatice si cum "soferul" ramasese fara sonor continui intrebarea :"atunci de unde dracul stie el care ar fi decizia firmei?"

     Situati de acest gen am mai intilnit din cauza ca fiind democratie Dorel nu se multumeste sa dea cu tirnacopul ca in clipul cu trascau doreste sincer si are sentimentul ca are dreptul sa si decida. Cum lucrurile au evoluat Dorel a trecut de la tirnacop la tastatura, trecere foarte usoara si fireasca ambele scule incepind cu litera "T" si mai nou este specialist in P.R. ("public release " pentru cei neinitiati ) si asa se face ca m-am ciocnit cu el in tastura urmind corespondenta de mai jos.

     
From:pcdan (60plus)     To:office@monitoring.ro    Subject: Felicitari
Salut!
Sunt incintat ca am posibilitatea sa citesc "scriptul" conferintelor de presa. Pana acuma citeam ce a inteles un reporter din ele si de multe ori respectivul nu "auzea" bine Multumesc Dan Colibasi

>Normal monitoring.ro nu a considerat necesar sa raspunda asa ca am continuat in alta zi cu ce este mai jos

     
From:pcdan (60plus)     To:office@monitoring.ro    Subject:Sugestie
Salut!
     Folosesc cu incredere informatiile din Monitoring Media din cauza ca nu depind de subiectivismul ziaristilor. In general nu se intelege corect ce se spune in conferinte de presa si trebuie sa citesti 3-4 ziare ca sa poti reconstitui informatia.
      Sugestie la Conferinte de presa Ministere adaugati si conferinta de presa a Ministrul Mediului si Dezvoltarii Durabile, Attila Korodi un program de ecologizare a caselor din România sub denumirea de “Casa Verde”.
     Ca sa scutesc pe altii sa "scobeasca" se poate descarca de la :Birou de presa ministerul mediului Ideal ar fi daca la dumneavoastra se pot gasi toate conferintele de presa din cauza ca site-urile guvenamentale sunt stufoase si pana reusesti sa gasesti ce vrei "inghiti" mult "promo politic" multumesc anticipat,
Dan Colibasi
P.S. nu ma deranjeaza sa primesc un reply care sa confirme ca a ajuns informatia la dumneavoastra. Ce faceti cu aceasta informatie nu mai depinde de mine.

>Promt monitoring.ro a raspuns sub o semnatura generica asa se face ca poate sa fi fost portarul IT, femeia de serviciu IT sau mai sigur Dorel PR

     From:Monitoring Media       To:pcdan (60plus)    Subject:Re: Sugestie
Buna ziua,
      Conferintele de presa pe care le gasiti pe site sunt monitorizate de pe posturile de televiziune si nu sunt culese de pe site-urile ministerelor. Prin urmare, daca acea conferinta nu a fost difuzata nici noi nu am monitorizat-o. In momentul in care vom considera util, vom monitoriza si site-urile ministerelor. -- O zi buna,
Monitoring Media

     Bietul Dorel nu stie ca cel care a dat banu' a definit la about-mmedia scopul strategic al "afacerii":
     * Monitoring Media lucreaza 24 de ore din 24 pentru a afla
     CINE, CE , CÂND, CUM, UNDE se vorbeste despre tine*
      * transcriere integrala a oricarei stiri/emisiuni

     Din raspuns se intelege ca exista o sala plina de "Doreli" care urmaresc cite un post de televiziune in trei schimburi si intra in priza numai daca apare in "live" o conferinta de presa iar daca nu apare este "naspa" pentru public ca pentru ei este bine ca nu au ce face intrind in regim de plata "ore cur".

     Bietul Dorel nu stie nici ca pe site exista pagina dedicata pentru Conferinte de presa Ministere   unde se gaseste chiar transcrierea integrala a unei conferinte de presa a Ministerul Mediului   Attila Korodi insemnind implicit ca sunt monitorizate deja si site-urile ministerelor, nefind indicata ca sursa de la ce post de televiziune a fost obtinut scriptul. Este la mintea cocosului (daca nu te numesti Dorel) sa folosesti informatile de la Birourile de presa care pentru asta sunt facute si obtii "stirea" gata mestecata mai ales ca ea exista chiar daca nu a intrat in atentia fatucilor cu sau fara pantaloni de la posturile de televiziune.

     Ultimul lucru care nu este cunoscut de bietul Dorel este ca expresia:"In momentul in care vom considera util, vom monitoriza" este rezervata pentru cei care au trecut in fisa postului "sa gindeasca" iar la el momentan pana gaseste eventual un licurici corespunzator are trecut numai "sa munceasca".

     Apreciez la Dorel totusi ca scrie "le gasiti pe site" si nu "le gasesti pe site" dovada ca a fost educat in primii sapte ani de viata.

     Corect ar fi fost sa trimita mail-ul meu la etajul care se ocupa cu "ginditul" si ca in viitor sa stie ce sa faca am trimis un mail la office@monitoring.ro in care dau linkul spre aceasta insemnare avind ca Subject:" lu' Dorel din echipa Monitoring Media"

     Banuiesc ca Dorel PR este asexuat neavind ovare sau coaie asa ca ma astept la o reactie tipizata stil pisica respectiv ingropat cacatul in acest caz raspunsurile mele.

     

P.S. 1 Ca sa scap de reactile cititorilor cu nivel de gindire DEX: "...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin si mi le asum,..."

P.S.2 de fapt eu sunt foarte atent la sintaxa cind sunt in linia de comanda dind comenzi dos sau linux ca "boul" de calculator nu este in stare sa priceapa ca atunci cind am tastat "virgula" de fapt ma gindeam la "punct" insa am pretentia la oamenii care si inteleg ce citesc sa faca aceste corectii mental si de aici apare neglijenta mea.

  Insemnari=170  Vizitatori=86.062  lived days=23.060  days D.P.=4.046

      Datorita dumneavoastra din cele 34.346 bloguri existente pe   Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 430 in TOP .

 


        pot fi contactat prin E-mail                      Home Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"