172 indurerat Dorel raspunde


 

     In mod normal puneam frina acestui dialog care nu duce nicaieri insa mai tin un monolog ca sa competez "trilogia". Motivul este simplu cu varianta "Dorel default" m-am intilnit si ma intilnesc in permanenta asa ca la aparitia urmatorului "client" ii cer ca inainte de a intra pe 'teren" sa conspecteze "trilogia" si daca nu pricepe esenta ei nu il trec la urmatorul nivel daca se incadreaza la calificativul "suficient".

     Identific doua motive care duc la lipsa de comunicare unul hard si unul soft legat de BIOS. Locul meu de munca unde "produc" textele arata asa vazut din stinga si asa vazut din dreapta .  Asta imi permite ca la disperare sa pot deschide si sa vad simultan patru editoare astfel incit sa pot "produce" un raspuns coerent logic gen masina de tocat. Bietul Dorel din cauza exploatarii capitaliste la care este supus are un singur monitor asa ca dupa ce citeste un rind din "sursa" da un Alt_Tab ca sa poata da si raspunsul. Probabil din cauza unui bug matern aceasta comanda activeaza si golirea clipboard-ul din cap (memorie pentru necunoscatori). In consecinta compune pe baza de perceptii ca o fiinta superioara exprimind emotii trairi semntimente frustari incit il suspectez ca poarta fusta neavind treaba cu logica si coerenta.
     Statistic se stie ca un mare numar de copii nu inteleg ce citesc insa cum Dorel a depasit virsta il suspectez de "hipoacuzie" din cauza ca nu aude ce scriu si nu trebuie sa se simta jignit din cauza ca aceasta boala este foarte raspindita cine nu crede sa intre pe index si o sa gaseasca incercari de dialog intre mine si diferite autoritati care sufera de aceiasi deficenta.

     Problema soft este ca Dorel nu isi da seama ca incearca sa comunice cu o fosila vie (adica eu) a carui ascendenti cu sapte generatii in urma se plictisisera deja de cite vreme aveau statutul de "propietari" incit se puteau prezenta fara probleme la D.N.A. din cauza ca se pierduse urma in timp a primului pungas din neam. Rezultatul acesti "paraziti" ai taranimii munitoare au prosperat si devenit tot mai eficienti in practicarea capitalismului pana cind in '47 au scapat de obiectul jocului. Asta face ca sa fie posibil ca eu sa am notiuni din "mama" despre cum sa scoti profit spre deosebire de Dorel care are buletin de capitalist de 20 ani insa mental oxcileaza intre "tinar comunist" si "comunist tinar" fiind prima generatie care descinde direct din cei care scandasera recent :"Noi muncim nu gindim".
    Dupa aceasta lunga introducere reproduc mai jos postul care sper sa fie ultimul:

     Dorel 31.10.08 13:59:45
A iesi de pe teren in fata unui servicu este un gest la limita dintre lasitate si neputinta. A persevera sa ramai pe teren cand lumea te huiduie e un gest la limita intre ambitie si iresponsabilitate.
Tocmai de aceea prefer fotbalul, unde jocul este DE ECHIPA.
Permiteti sa va prezint cativa din jucatorii acestei echipe: Dorel cel care monitorizeaza presa, Dorel cel care monitorizeaza posturile de radio, Dorel, cel care monitorizeaza posturile tv, Dorel cel care monitorizeaza internetul, Dorel cel care monitorizeaza institutiile centrale, Dorel cel care monitorizeaza institutiile locale, etc.
Toti acesti Doreli strang zilnic o cantitate impresionanta de informatie, pe care CONTRA COST o oferim clientilor.
Din aceasta cantitate, o mica parte este oferita GRATUIT, pe site-ul www.monitoring.ro, site care azi a imbracat haine noi si pe care va invitam sa-l cititi cu aceeasi placere ca si pana acum.
Sper ca aceste precizari sunt mai pe placul dvs decat formularea "in momentul in care vom considera util".

     Se observa discrepanta intre ce am sustinut eu in Dorel Reload si ce a priceput el justificind suspectarea de "hipoacuzie".
     In materie de sport cunosc problema mai profund decit tot neamul lui asa ca afirm ca bate cimpii. Este democratic sa joci Basket Ball insa nu este o obligatie ca altul sa accepte daca are 2 metrii cind tu ai 1,6 m asa ca reactia de a te trimite la plimbare nu este o jignire este o constatare a unei handicap care il dezonoreaza pe cel "lung" ca sa te accepte in joc.
     Nu confunda notiunea de ECHIPA cu reteaua Facebook de socializare. Faci parte din colectivul de executanti care "achizitioneaza date" la fel ca strungarii care fac parte din colectivul care "produc suruburi".
     ECHIPA este o formatie de muzica sinfonica impartita pe compartimente cu instrumente diferite si partituri specifice care sunt sincronizati si modelati in activitate de un dirijor. Spun modelati din cauza ca o orchestra poate sa fie fie condusa si de un metronom mecanic si atunci o sa rezume la a reproduce perfect partiturile. Acesta este motivul pentru care sunt asa putini dirijori (manageri) adevarati.
     Norocul tau este ca si etajele superioare din firma in care lucrezi sunt la fel de nauci in materie de capitalism incit sunt la varianta de "fata umana" ca alfel va trageau o Externalizarea, denumita si Outsourcing, direct la Fundul Birgaului daca gaseau acolo teava cu net,lumina,apa,gaze si acoperis ca "Dorel" ii gaseau loco. Ii inteleg cum il inteleg si pe Becali care poate in fiecare dimineata ii cere lui Smaradescu sa-i dea doi pumni ca sa fie sigur ca nu viseaza ca a ajuns din cioban cel mai bogat om din tara.

     Descrii activitatea de parca sunteti la C.A.P Dor de Munca si mai urma sa spui ca la cel mai recent C.O.M ati decis ca directorul Dorel pentru ca a "intinat maretele idealuri" a fost trimis inapoi in productie respectiv pe tractor si in locul lui a fost ales Dorel de la ferma de pasari pe motiv ca numara repede puii.

     Te informez ca firma nu ofera GRATUIT nimic este o reclama care se suporta integral de viitori clienti. Nu o sa sustii ca dupa terminarea programului lucrati gratuit ca sa culegeti informatii care sa fie distribuite pentru cei asistati sociali.
     Te mai informez ca intru pe site ca sa caut informatii nu sa-mi produc placeri. Pentru mine un site este o scara pe care vreau sa ma misc repede si ma enerveaza balonasele, culorile si toate efectele speciale care ma intirzie. Din acest punct de vedere confirm ca noua "fata" se misca repede si este aerisita.

     Dorel te rog frumos trece pcdan.weblog la Black List si monitorizeaza ce vrei tu, cit vrei tu si cum vrei tu ca eu am renuntat sa te "monitorizez" indiferent ce mai scrii din motivele pe care nu le pricepi dar sunt trecute mai sus.

P.S. Acuma ca suntem "pretini" imi pui o pila sa ma angajez la voi ?

P.S. 1 Ca sa scap de reactile cititorilor cu nivel de gindire DEX: "...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin si mi le asum,..."

P.S.2 de fapt eu sunt foarte atent la sintaxa cind sunt in linia de comanda dind comenzi dos sau linux ca "boul" de calculator nu este in stare sa priceapa ca atunci cind am tastat "virgula" de fapt ma gindeam la "punct" insa am pretentia la oamenii care si inteleg ce citesc sa faca aceste corectii mental si de aici apare neglijenta mea.

  Insemnari=172  Vizitatori=86.698  lived days=23.064  days D.P.=4.050

      Datorita dumneavoastra din cele 34.121 bloguri existente pe   Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 430 in TOP .

 


        pot fi contactat prin E-mail                      Home Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"