171 Dorel Reload


 

     Cite o data am surpriza placuta sa constat ca nu am evaluat corect o persoana. Intuiam ca nu o sa am nici o reactie la insemnarea anterioara pe motive "lipsa coaie" insa am primit un raspuns pe care il redau integral:

begin cut
30.10.08 11:08:14
Va multumesc pentru aprecieri si va invit sa ramaneti acelasi cititor fidel al site-ului.
O zi frumoasa, Dorel

end cut

     Dorel cu aceasta ocazie intra in clubul exclusivist a celor care au curajul sa "ridice minusa" fiind nr.11 la comentarii pe blog. Apreciez enorm ca a raspuns cu tastura nu a trecut la varianta standard de tirnacop si confirma ca a facut la zi primii sapte ani de acasa. Apreciez si umorul de care a dat dovada semn ca are spirit sportiv.
Dupa ce a mai pitrocit insemnarea mea o ora a luat "ghemul" cu cu un "rever" imbatabil postind comentariul nr.12 pe care il redau mai jos:

begin cut
30.10.08 12:02:15
si pentru conformitate aveti mai jos finalul conferintei de presa la care faceti trimitere si care ARE SURSA MENTIONATA: "Attila Korodi: Pentru ca īn situatii īn care sunt precipitatii mari bateriile antiracheta pot accentua efectele de si fenomenele de precipitatii. Si din cauza aceasta se pot īntāmpla si situatii care ne vor da si vor da batai de Capitala autoritatilor din zona respectiva. De aceea am cerut ca pe perioada aceasta ei sa īnceteze activitatea pāna cānd trece avertizarea cod galben, cod portocaliu. Multumesc.
La revedere. (Prin Monitoring Media: Antena 3, Ora: 14:11)"
Dupa cum puteti observa sursa esta Antena 3 si nu Ministerul Mediului. O zi frumoasa,
Acelasi Dorel tastand la tastatura cu T de la tarnacop

end cut

     Dorele ai dreptate, confirm ca ai luat "ghemul" si zimbesc ingaduitor. Motivul este simplu ma simt ca un veteran de cupa Davis care pierde un ghem in fata unui junior si-s reproseaza ca ar fi cazul ca inainte de a intra pe teren cel putin sa-si scoata paltonul.

      Se pare ca am cui sa-mi expun problema asa ca fac citeva precizari din cauza ca eu am dat o sugestie de fond nu de forma iar din cauza virstei o iau mai de la Adam citire.
     Inainte de 89 exista o singura agentie de presa in RO care avea "ziaristi" imprastiati pe tot globul. Acestia trimeteau in tara toate informatile sub forma bruta si este nesemnificativ acuma ca aceastea apareau in presa cosmetizate.
      La noi azi sunt foarte multe posturi private care dau sau nu dau informatiile in functie de politica postului sau de istericalele unei fatuci cu sau fara pantaloni. In plus chiar la birourile de presa de la ministere ai fratiori mai putin dotati asa cum este in cazul Minsterului Mediului care nu au considerat necesar sa publice conferinta tinuta de propriul ministru in 22 iulie 2008 la data respectiva publicind numai:Avertizare METEO cod PORTOCALIU""

      Mai citeste o data dar atent ce ma sugerat pe mail-uri si o sa observi daca te detasezi ca sugestile vin ca o minuse pe scopul declarat al firmei la care lucrezi. Problema este ca daca tu nu ai dat banu' la constituirea firmei intri in conflict de interese raspunzind la mail din cauza ca acesta atenteaza direct la dreptul tau legitim la un trai decent. Banuiesc ca ideal ar fi ca in fisa postului sa ai prevazute numai urmatoarele:
-prezentarea la serviciu la ora 09.00
-pauza de masa intre ora 11.00 si 12.00
-programul se termina obligatoriu la ora 17.00
-obligatoriu se stinge lumina la plecare
     Ce sugeram eu obliga ca in sala cu "Doreli" unul sau mai multi din ei sa se apuce sa scobeasca ca disperatii pe la toate ministerele ca sa vada ce mai "macane" alesii nostrii si pe urma dai cu copy/paste cit cuprinde iar asta se numeste "exploatare capitalista".

     Acesta este motivul pentru care sustineam ca raspunsul trebuia dat de alt "etaj" care firesc putea in functie de "licuricii" finantatori sa tina sau nu cont de ce sugeram insa nu trebuia sa raspunda "la plezneala" ca nu se adresau lui "Dorel".

     In incheiere cind devii patron trecind implicit in clasa exploatatorilor sa ma cauti ca-ti optimizez eu "afacerea" dar nu uita sa te grabesti ca eu vreau sa inchei conturile imediat dupa ce vad eclipsa din 2089

     Dorele esti la serviciu daca mai vrei sa continui insa iti sugerez sa bagi in teren pe cineva din grupa mare care a dat banu'

     

P.S. 1 Ca sa scap de reactile cititorilor cu nivel de gindire DEX: "...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin si mi le asum,..."

P.S.2 de fapt eu sunt foarte atent la sintaxa cind sunt in linia de comanda dind comenzi dos sau linux ca "boul" de calculator nu este in stare sa priceapa ca atunci cind am tastat "virgula" de fapt ma gindeam la "punct" insa am pretentia la oamenii care si inteleg ce citesc sa faca aceste corectii mental si de aici apare neglijenta mea.

  Insemnari=171  Vizitatori=86.300  lived days=23.062  days D.P.=4.048

      Datorita dumneavoastra din cele 34.121 bloguri existente pe   Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 430 in TOP .

 


        pot fi contactat prin E-mail                      Home Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"