219 Agent Green sau cimpanzei voluntari ?

A.S.  Pagina de Index   este mai bine pus la punct (dupa mine)  cu insemnarile in ordine cronologica si va puteti lamurii ce "ciorba" se gateste pe acest blog.

      Motivul "exploziei" mele intii intrati pe surse:  Agent Green vs. sector 2...   Agent Green vs. sector 3...   si  ..ecologizeaza lumina... .

        Apreciez si respect ce incearca sa faca acesti tineri dar vreau sa le atrag atentia asupra unor mici "amanunte" vizibile de la inaltimea scaunului meu aflat la 625 m din Brasov fata de 85 m la Bucuresti la care se mai adauga 43 ani de gindit care ma fac sa "cujet" cu rezultatul care se aude aici :

Echipa Agent Green care isi limiteaza campania la "dibacia oamenilor implicati"
Rezultatul "ecologizarii" desfasurata de peste zece ani pe str.Jepilor ap.14

     Fara sa astept  Earth Hour  care are ca slogan:"Stinge lumina !" fiind preocupat numai ca banii mei dati pe post de "taxe locale" sunt risipiti in calitate de "pensionar cu utilitate publica" am desfasurat o "actiune specifica" incepind cu intrebarea: Cine stinge lumina? continuind cu  ora 17.00  si monitorizind mai departe cu  Brasov live am reusind astfel sa intirzii cu 30 minute aprinderea iluminatului public in tot municipiul Brasov

     Cu mindrie "patriotica" ma intreb cite cincinale mai trebuie ca sa treaca pana cind  Agent green  isi poate trece in portofoliu pe "bune" economia reala de curent realizata de mine numai cu doua postari pe blog.

     Este un proverb "daca nu ai batrini..." care am uitat cum se termina si altul care am uitat cum incepe dar se termina cu "...si fudul".

      Ca sa le dau dreptul la replica trimit linkul cu aceasta insemnare la TO: Coordonator media si CC: la restul echipei Agent Green cu recomandarea sa nu se grabeasca cu raspunsul ca imi dau "carne cruda" pentru "tocat".  Ce au priceput se vede ca un  pestisor cu barbita s-a dat la fundul meu si a obtinut "daune" la barbita.

     Off topic: aici se poate vedea o zi de  pensionar care incepe la 12.43 (scularea) pana la ora 06.50 (stingerea) .

P.S. Ramin valabile cele care sunt definite la   A.S.-P.S.
Publicat 2009/06/16   actualizat linkurile in 11/30/2012 si reactualizat in 2/10/2013
Insemnari=219  Vizitatori=126207  lived days=23289  days D.P.=4275
accesind acest  link ajungeti in pagina home a blog-ului
                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"