220 Atentie ciine rau ! Mandiuc


A.S.  Pagina de Index nu mai o actualizez din 18.noe.2008 insa la popescu-colibasi.go.ro exista ceva similar si mai bine pus la punct (dupa mine)  cu insemnarile in ordine cronologica si va puteti lamurii ce "ciorba" se gateste pe acest blog.

A.S. 1 Pentru "scuipat" este dedicata rubrica "Comentarii". Deponentii beneficiaza gratuit de o analiza "organoleptica" din partea "firmei".

Insemnarea asta este urmare la   Agent Green sau cimpanzei voluntari ?. Cu toate ca am atras atentia un "pestisor" dupa zodie s-a repezit in fundul meu ca sa apere "o echipa asa dedicata"

>>>begin comentariu

Dan Mandiuc … 16.06.09 11:40:25 Prietene esti un mare "berbec" ca sa ma exprim academic. Omule pentru mine nu esti decat un bagataor-in-seama, si pentru informatia ta proprie oamenii de la contact sunt cei care au facut posibila nasterea ONG-ului de mediu numit Agent Green. Incearca sa faci si tu ce a facut Gabriel, prin forte proprii, intr-un timp asa scurt si cu o echipa asa dedicata, pana atunci nu imi pari decat un om de nimic, asezat in scaunul lui "aflat la 625 m din Brasov fata de 85 m la Bucuresti la care se mai adauga 43 ani de gindit care ma fac sa "cujet"". Am "cujetat" eu Dan Mandiuc, cel pe parte de creatie care insumeaza doar 26 de ani de gandit, din care scadem 7 care sunt de acasa, dat fiind faptul ca am folosit limbajul academic


>>>end comentariu

      Asa "cujet" cu voce tare si rezultatul se aude >>> : Playerul permite ca la redare sa treaca pe "pause" daca vreti sa consultati un link si nu uita pana unde am "macanit". In caz de dificultati la redare aici gasiti "speech-ul" meu in  mp3 .

Linkuri

     "Pestisor cu barbita" in situatia cind nu reusesti sa urmaresti ce spun apeleaza la   Monitoring Media care la cerere scoate scriptul pentru o anumita categorie de titrati. .

     Poti gasi incercarile mele de creatie la nivelul de "bagataor-in-seama" (pensionar) asa ca intra pe linkuri spre: Album2 respectiv Album3  recunosc "miza" acestora este mica ca urmaresc numai probleme care ma afecteaza in Ap.14 insa intrebarea este daca "pestisor cu barbuta" poti sa-mi dai un link echivalent cu creatii murale ca te citez pe tine; "timpul îmi va reda posibilitatea sa dezvalui ceea ce am creat deja".

     Puteti sa admirati in toata spendoare ei  Bolgareala lui Mandiuc  iar aici profundul crezul artistic despre  Pereti Ascunsi  

     Daca reusesti sa te concentrezi si recitesti insemnarea anterioara o sa observi ca singur am facut mult mai mult decit toata "echipa dedicata" respectiv stingerea luminii in Brasov cu 30 minute intirziere motiv pentru care imi este indiferent cum iti par eu tie.

P.S. Ramin valabile cele care sunt definite la   A.S.-P.S.   

Published on 17 iunie 2009 si actualizat linkurile in 11/30/2012
  Insemnari=220   Vizitatori=126329    lived days=23291  days D.P.=4277 cu regim de "duminica"
In cele 39.1097 bloguri existente pe   Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 382 in TOP la data de 07.05.09 .
Surprinzator insemnarea originala se mai poate vedea inca pe  pcdan.weblog.ro 
Inapoi la insemnarea sursa   219 Agent Green 
Home
                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"