185 str.Jepilor ora 17.00 ver.2009

Ante Scriptum  ca sa nu fiu "papagal" cititi intii aici in special pct.5

     Anterior facem "taraboi" si puneam o intrebare retorica:   Cine stinge lumina ?   si spre surprinderea mea am primit un raspuns.

     Ca sa am cit de cit o sansa am ajuns cu jalba in protap la ABMEE   Monitorul Expres Bv si  Transilvania Expres  din cauza ca am mai facut un demers similar cu doi ani in urma fara efect.Trei doamne s-au implicat direct si efectul s-a simtit, motiv pentru care le multumesc cu respect. Corespondenta se poate vedea  aici   si ma rezum sa prezint numai "dialogul" cu : CIC Brasov
### begin
Catre   brasovcity
      Incerc de un an sa "sensibilizez" factorii de decizie ca sa stopeze un consum inutil. Nu am avut succes si de aceea va predau stafeta.
       Problema este prezentata detailat la: 183 cine stinge lumina? 
Rog anuntati pe domnul primar    Scripcaru  domnul  Gabor   si domnul  GANTZ   ca au primit un mail pe adresele respective cu acelasi continut.

### end

     Dupa aceasta demonstratie de "contibuabil tupeist" m-am pus pe asteptat motivul fiind evident pentru mine. Cu trolebuzul ajung la primarie in douazeci de minute, peste deal ajung in treizeci de minute insa "birocratic" ajung in treizeci de zile. Nu glumesc am testat asta anterior acesta este termenul legal de raspuns la "petitile" cetatenilor si atita dureaza indiferent ce ceri.

     Era sa fac infarct cind am primit un mail cu urmatorul continut:
Date: Tue, 13 Jan 2009 13:52:53 +0200
Centrul de Informatii pentru Cetateni" brasovcity
Stimate Domnule Colibasi,
In municipiul Brasov functioneaza doua sisteme automate de aprindere si stingere a iluminatului public, si anume unul cu celula fotoelectrica care aprinde si stinge lumina in functie de luminozitate si unul cu ceas.
In aceasta perioada, avand in vedere ca s-a marit durata zilei, se executa modificarile necesare la sistemul cu ceas astfel incat iluminatul public sa se aprinda mai tarziu si sa se stinga mai repede.
----- Original Message -----
eu imi revin repede asa ca am dat "returul" astfel:
Date: Wed, 14 Jan 2009 01:03:28 +0200
Salut domnule/domnisoara!
Multumesc pentru promtitudinea raspunsului.
-rog sa va treceti numele la sfirsitul mail-ului ca sa stiu cu cine corespondez. Intr-o corespondenta anterioara am reusit sa obtin acest drept. Am acceptul scris in acest sens al sefei dumneavoastra daca este nevoie cititi: ecuson  motiv pentru care am "produs" insemnarea   CIC-15 numai respect    si sper ca nu trebuia sa o iau de la capat.
-raspunsul "tehnic" primit este perfect pentru mama mea pe care o botezasem "suferinta tehnica".
-ziua se lungeste incepind din 21 Decembrie 2008, Solstitiul de Iarna asa ca ar trebui setat ceasul zilnic pana in 21-22 Iunie 2009
-nu inteleg motivul pentru care nu se foloseste sistemul cu celula fotoelectrica
-rog explicatii la obiect folosind ca studiu de caz chiar strada Jepilor
-in situatia in care explicatia este plauzibila o sa postez o insemnare in care sa linistesc "pensionarii" care nu au altceva de facut decit sa urmareasca cum se aprinde lumina insa pana atunci asa cum prezentati problema o consider o dezinformare.

     Viteza de reactie a lui CIC-15 cred ca se datoreaza integral celor trei doamne. Acuma chiar trebuia sa astept din cauza ca intrebarile "impertinente" din partea unui contribuabil sunt foarte greu de mestecat asa ca m-am intors la oile mele I.T. Ziua urmatoare imi beam la geam cafeaua linistit cind sezizez un lucru straniu trecuse ora "fatidica" 16.30 si lumina pe strada inca nu era aprinsa. M-am simtit ca Edison care a picat in extaz cind a reusit sa faca un bec sa functionze treizeci de minute. Am uitat de cafea si "gifiind" am urmarit ceasul constatind ca la 17.00 s-a aprins lumina.

     Probabil cu sprijinul celor trei domne pot sa-mi trec in cont prima victorie a unui reprezentant al "prostimii" ca sa nu folosesc licenta de cartier a lui Mircea Badea in fata birocratilor si sunt convins ca un "baiat destept" care era cointeresat la aprinderea luminii isi trece la pierderi minutele respective.

     Referitori la cei trei "alesi" ai mei care nu au raspuns nu le gasesc nici o vina. Sigur nu au fost instruiti sa "acceseze serverul de mail" si nici nu simt nevoia sa invete asta iar secretara nu are timp pentru fleacuri de acest gen si in fond pana la alegeri mai este mult timp.

      Ma gindesc cu groaza ca ziua se lungeste si iarasi trebuie sa o iau de la capat pana descopere la ce sunt bune celulele fotoelectrice.

     De lene am piratat produsul  Linx  adunind pe o pagina toate camerele din Brasov ca sa monitorizez situatia "luminii" obtinind  Brasov live .Cum au fost schimbate I.P acuma pagina nu mai functioneaza si eu tot de "lene" am renuntat

P.S. Ramin valabile cele care sunt definite la subsolul insemnarii  de aici iar aici este marcat momentul cind am schimbat prefixul la vizitatori 

Inapoi la insemnarea sursa   cine stinge lumina ?? 
Home
2009/01/19 Publicat weblog
Actualizata pe 31 Martie 2012 pagina originala o gasiti pe weblog
  Insemnari=185 ;Vizitatori=100.136    lived days=23.142  days D.P.=4.128 cu regim de "duminica"
Datorita dumneavoastra din cele 36.952 bloguri existente pe   Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 412 in TOP
    E-mail            © 2009~2085 OSCII-Lab      Home    Popescu-Colibasi 

click spre "negustori"