181 Mingi noi !

A.S.  Pagina de   Index  este mutata pe  Jepilor 34 mai bine pusa la punct (dupa mine)  unde sunt insemnarile in ordine cronologica si va puteti lamurii ce "ciorba" se gateste pe acest blog.

     Acesta este un anunt care se face in cursul unei meci de tenis si care schimba "calitatea" obiectului jocului. Pentru mine "revelionul" are efectul acestui anunt din cauza ca eu simt presiunea timpului care nu lucreaza in favoarea mea.

 Foarte greu am inteles ca idealul meu se rezuma pana acuma astfel: 

dupa cum spune "Fiul lui David, Imparatul Ierusalimului" mai pe larg porniti de la    Eclesiastul   de unde imi insusesc concluzia:

     Concret nu mai simt nevoia sa scriu sau sa vorbesc din cauza ca imi dau seama de inutilitatea demersului. Lipsa totala de reactie ma descurajeaza de fapt simtome in acest sens am depistat cind am facut un apel in    162 Generatia next   urmat de o "tacere" semnificativa

     Cu o situatie similara cred ca se confrunta si Mircea Badea care dupa cit a "macanit" isi poate trece la realizari numai faptul real ca datorita lui "marele" Cristi Chivu nu mai vorbeste proptit in falca la conferintele de presa si este stresant asa ca banuiesc ca o sa se reorienteze profesional spre "produse de consum" chiar daca spiritual si moral asta il deranjeaza.

     Nu sunt in situatia lui eu producind bani numai prin respiratie (pensia) asa ca nu mai stesez pe nimeni si va doresc sa trageti tare conform versetului 24 si o sa incerc sa gasesc :" o stare care însoteste o anumita atitudine " nu sper la fericire dar cel putin sa am un simulacru de multumire.

P.S. Ca sa evitati surprizele inainte de a comenta cititi:  170   171 si  172

P.S. 1 Ca sa scap de reactile cititorilor cu nivel de gindire DEX: "...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin si mi le asum,..."

P.S.2 de fapt eu sunt foarte atent la sintaxa cind sunt in linia de comanda dind comenzi dos sau linux ca "boul" de calculator nu este in stare sa priceapa ca atunci cind am tastat "virgula" de fapt ma gindeam la "punct" insa am pretentia la oamenii care si inteleg ce citesc sa faca aceste corectii mental si de aici apare neglijenta mea.

Home
Published 03.01.2009
  Insemnari=181  Vizitatori=99.379   lived days=23.127  days D.P.=4.113 cu regim de "duminica"
Datorita dumneavoastra din cele 34.505 bloguri existente pe   Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 430 in TOP dar acuma trec pe rosu.
    E-mail            © 2009~2085 OSCII-Lab       Home    Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"