162 Generatia next


 

     Cred ca nu mai surprind pe nimeni daca afirm ca imediat ce am terminat insemnarea anterioara m-am "teleportat" iarasi in tara lui Linux. Cum spuneam in insemnarea anterioara este numai o problema de "hemoroizi". Singurul lucru care ma incurajeaza este ca nu sunt singurul tantalau vorba lui Google mai sunt inca aproximativ 139.000 pentru "dual boot linux". Surprinzator am reusit sa mai fac un pas asa ca relativ repede am ajuns inapoi in lumea reala. Dupa ce m-am felicitat in fata oglinzii mi-am dat seama ca mai trebuie sa mai lamuresc ceva asa ca m-am "cerut inapoi" insa probabil din cauza caldurii cabina de "teleportare" a intirziat asa ca am profitat de ocazie ca sa vad ce mai "macane" presa. Toate bune si frumoase pana am dat de o inregistrare Sinteza zilei si am simtit ca explodez de ce puteau afirma Cristian Neagoe purtatorul de cuvant al Institutului Cultural Roman New York si sefa acestuia blonda la cap in exterior si in interior.Nu are rost sa analizez ce au afirmat asa ca ma rezum la un citat audio din Mircea Badea    definind ca opera de arta      in domeniu.

     Pornind de la aceste exemple reprezentative pentru generatia "next" de conducatori care o sa ne duca spre noi victorii urmind sa inlocuiasca generatia "expirata" ma rezum sa citez din Ciorbea:
       ".Sunt extrem de îndurerat când ma gândesc la noua generatie de politicieni. Cei mai multi sunt progenituri, creatii ale celor vechi. Si daca cei vechi fie au un anumit grad de cultura generala, fie au fost nevoiti de viata sa lucreze un numar de ani în diverse institutii, au o profesie, au mai facut ceva în afara de jocurile politice, noua generatie este lipsita si de un bagaj minim de cunostinte generale, lipsita de o educatie politica absolut minimala, dar cu un tupeu absolut incredibil."

      Sunt socat de suficienta care o degaja acesti tineri ferm convinsi ca lucreaza impecabil si remarc ca primul exemplu l-am vazut la "ciuaua talie mica" ajuns ministru la Justitiei si se pare ca abia acum s-a spart teava si o se ne umplem in toate "domenilii".

      Personal nu sunt convins ca Patapievici este direct vinovat de ajungerea pe post a tinarului care din punct de vedere mental inca nu s-a nascut insa prin apararea lui cu disperare si pentru faptul ca este in curtea lui nu pot sa stau pasiv si am descoperit o petitie online care cere demisia lui din cauza ca nu respecta "Misiunea Institutului Cultural Roman este promovarea culturii si civilizatiei nationale in tara si in afara ei". Dupa ce am dovedit in multe insemnari ca nu poti sa te lupti cu sistemul eu totusi insist si ma bazez pe faptul ca am pierdut din cauza ca am facut asta singur in schimb daca si alti isi sacrifica cinci minute ca sa iscaleasca petitia poate se schimba ceva. Probabil nu se stie de aceasta petitie asa ca eu sunt pe pozitia 66 si cu totul sunt numai 70 de iscalituri. Atita pot face si atita am facut si acelasi lucru solicit si de al altii. Considerati ca este pretul cu care ma motivati sa mai scriu caci zau tare bine ma simt in tara lui Linux si timpul care il consum pentru insemnari la virsta mea este al dracului de pretios.

     Tot la petitieonline.ro am gasit un ciudata:"pentru interzicerea cresterii cainilor la bloc" care este reprezentativa. Am avut un ciine "caniche" la bloc timp de 17 ani care nu latra din singurul motiv ca ma deranja pe mine. Deci de vina nu este ciinele ci este stapinul si exista o lege care prevede amenda pentru tulburarea linistii publice. Asta insa presupuna ca cel deranjat sa iasa din anonimat si de cite ori este deranjat sa faca reclamatie cum trebuie sa faci si in cazul alarmelor sau muzicii date tare. Din pacate respectivul nu are coaie ca sa atraga oprobiul public ca este "rau vecin" asa ca mai simplu nu iese la "bataie" si baga la inaintare "organilii", faptul ca suporta consecintele si posesorii de ciini care nu creaza probleme "sonore" nu il deranjeaza. Dupa aceiasi logica se doreste interzicerea circulatiei motocicletelor dupa o anumita ora in Bucuresti. Aceiasi problema amenteaza berbecul care nu respecta linistea publica si nu afecta pe cei "silentiosi". Tot in directia asta sunt berbeci care merg prea tare si rezolvarea comunista "dimburi de cauciuc" care ii zgiltie pe toti indiferent de viteza. Mai simplu ar fi sa "plantezi" un politist care sa dea amenzi citeva zile si sunt convins ca se face reflex conditionat.

     

      Off topic datorita lui Ciorbea m-am lamurit cum este cu ideologiile politice ver.RO:

"Îmi amintesc ca, la putin timp dupa Revolutie, presedintele Ion Iliescu vorbea despre faptul ca sunt depasite ideologiile create de partide pe baza de doctrine. Domnul Alexandru Bârladeanu, primul presedinte al Senatului, era mult mai transant. Spunea ca ar fi bine sa se creeze un partid cu mai multe „sectii", care sa aiba comunisti reformati, socialisti, social-democrati si crestin-democrati – acestia din urma având ponderi din ce în ce mai mici. Practic, primii sa controleze. Pâna la urma s-a ajuns la o formula mai înteleapta ca acele sectii sa se transforme în partide cu denumiri diferite, dar care erau sateliti ai partidului de guvernamânt. FSN I (al domnului Iliescu) cu FSN II (al domnului Roman), care era în interiorul coalitiei de guvernare din 1997, au colaborat foarte bine, mai ales pe parcursul anului 2000."

Asta explica "transmutanta" fara frontiere si schimbarea orientarii de stinga in dreapta fara greturi. De fapt este un circ care mimeaza democratia si la care pun "botul" credulii care la nevoie sunt in dispusi sa-si sparga si capetele.

P.S. 1 Ca sa scap de reactile cititorilor cu nivel de gindire DEX: "...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin si mi le asum,..."

P.S.2 de fapt eu sunt foarte atent la sintaxa cind sunt in linia de comada dind comenzi dos sau linux ca "boul" de calculator nu este in stare sa priceapa ca atunci cind am tastat "virgula" de fapt ma gindeam la "punct" insa am pretentia la oamenii care si inteleg ce citesc sa faca aceste corectii mental si de aici apare neglijenta mea.


Home

Published 2008/08/20
  Insemnari=###    lived days=162   Vizitatori =70.533   days D.P.=22961 cu regim de "duminica"

      Datorita dumneavoastra din cele 31.894 bloguri existente pe   Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 430 in TOP .

 

    E-mail            © 2009~2085 OSCII-Lab       Home    Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"