176 Domeniu indefinit


 

      Reflectii la inmormintarea lui Sanda Constantinescu  

     In timpul "documentarii" pentru insemnare am dat si de acest link care se refera la tipuri de oameni credinciosi si tot acolo mai puteti gasi si alte pareri interesante. Normal ca tot ce se gaseste "tiparit" pe acest blog informatiile reflecta "credinta" mea si nu presupun sa fie implicit corecte asa ca trebuie luate cu "titlu de inventar".

     In incheiere la categoria diverse doresc sa semnalez faptul ca am devenit "tatic" nascind doua cuvinte. Aici se afla certificatul de nastere pentru Gogleza

     Alt cuvint este altarocrati ca alternativa pentru birocrati care in esenta are semnificatia de puterea obtinuta datorita biroului la care lucrezi.
Se poate verifica cu Google confirmarea actului de nastere a acestor cuvinte, cit o sa prinda ele viata este alta poveste.

     Pana la urmatoare insemnare las tema pentru acasa un filmulet intitulat "catel" care trebuie raportat la definitia pentru "gāndirea creativa" care este "Ratiunea, abilitatea de a gāndi si este considerata caracteristica distinctiva a fiintei umane"

P.S. Ca sa evitati surprizele inainte de a comenta cititi:  170   171 si  172

P.S. 1 Ca sa scap de reactile cititorilor cu nivel de gindire DEX: "...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin si mi le asum,..."

P.S.2 de fapt eu sunt foarte atent la sintaxa cind sunt in linia de comanda dind comenzi dos sau linux ca "boul" de calculator nu este in stare sa priceapa ca atunci cind am tastat "virgula" de fapt ma gindeam la "punct" insa am pretentia la oamenii care si inteleg ce citesc sa faca aceste corectii mental si de aici apare neglijenta mea.

  Insemnari=176  Vizitatori=90.284  lived days=23.083  days D.P.=4.069

      Datorita dumneavoastra din cele 34.505 bloguri existente pe   Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 430 in TOP .

 


        pot fi contactat prin E-mail                      Home Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"