281 "Dv. faceti numai reclamatii"


 


A.S. cei care au ajuns din intimplare pe blog sa treaca pe   "aici"  unde sunt explicatii in ordine cronologica ca sa se lamureasca ce "ciorba" se gateste.

     Pare curios sa te ocupi de un "fleac" insa facind abstactie la "ciupalacii" implicati si la pozitia geografica acest tip de "fleac" se regaseste peste tot unde cite un "fiul lui nimeni" se catara pe un scaun si dupa ce se desmeticeste se comporta ca pe "tronul" din fundul gradinii tragind vinturi in toate partile. Mai grav se gasesc imediat oameni de "bine" cu inalt spirit "civic" care conform reclamei spun:" cum vrei tu matusica ca sa fi tu fericita!" datorita  EfectuluiLucifer prin care isi  testeaza obedienta chiar simt placere cand tortureaza

     Inainte de a ma asculta cititi documentul trimis azi  A.P.162  Recunosc tonul este foarte dur insa m-am saturat din cauza ca de cinci ani le fac clisme fara efect.

     Ca un vulcan noroios eu "bufnesc" in fundal in permanenta si acuma pornind de la o insemnare   Damen tango  mai concret de la un raspuns al  A.P.162 care se incheie cu ce am trecut eu in titlu "erup" producind "soundtrack-ul" ce se aude mai jos :

Playerul permite ca la redare sa treaca pe "pause" daca vreti sa consultati un link si nu uita pana unde am "macanit". In caz de dificultati la redare aici este ca  mp3 .

 • Linkuri

  •  europa.eu dixi:"Unul dintre drepturile fundamentale ale cetatenilor europeni: Orice cetatean, īn mod individual sau īn asociere cu alte persoane, īsi poate exercita oricānd dreptul de a adresa petitii Parlamentului European ,īn conformitate cu articolul 194 din Tratatul CE.."
  • ARTICOLUL 51 din   CONSTITUTIA ROMANIEI - Dreptul de petitionare (1) Cetatenii au dreptul sa se adreseze autoritatilor publice prin petitii formulate numai in numele semnatarilor.
  •  DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI din 10 sept 1948 in special art.  2 ,  4 , si mai ales art.  20 
  •  Asociatia pro democratia explica pentru "tugulani" ce drepturi au.
  • DREPTUL  DE PETITIONARE este promovat chiar de Politia Romina
  • Tinind cont de aceasta baza legala consider normal sa apelez la acest drept chiar daca produc un disconfort real fostului secretar P.C.R Branduse resapat in presedinte al Asociatiei de Propietari nr. 162   
  • Accesind acest  link ajungeti in pagina home de la blog

     Inchei cu un citat care apartine unui "clasic" in viata  Ciutacu cu care rezonez cind afirma:
"Īl gasesc nociv pe individ, mi se pare inoportuna prezenta sa īn fruntea statului, am actionat īn consecinta...... A rezultat o frumusete de campanie antiregim īntr-o tara lipsita de coaie. De care-s māndru.
Emit pareri īn scris ori prin viu grai. Vrea cineva sa tina cont de ele, minunat! Nu vrea, la fel de minunat, daca nu chiar si mai minunat!"

  Insemnari=281    lived days=23505  days D.P.=4491
Published 18 Ianuarie 2010
Visitors Hit Tracker

 


    E-mail            © 2009 ASCII-Lob       Home    Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"