281 Catre Asociatia de Propietari nr.162


 


Dan POPESCU COLIBASI
Str.Jepilor nr.34 ap.14
Brasov
11 Februarie, 2010
Catre Asociatia de Propietari nr.162
Str. Alunis nr.3 Bl.A 31 Sc.B
in atentia Comitetului Executiv al A.P.162

      Informez ca de la aceasta data din motive medicale nu mai particip la sedinte/adunari de scara. Motivul este ca in urma lor sunt foarte afectat in mod cognitiv din cauza ca sunt contrazise toate conceptile si deprinderile mele in privinta respectarii si aplicarii regulilor civice.

      Nu concep si nu pot admite urmatoarele:
-sa existe cetateni care sa decida sa nu respecte o lege care este in favoarea lor fara macar sa fie curiosi ca sa o citeasca in prealabil.
-ca cetateni dupa 20 de ani de capitalism sa-si puna portofelele la “pausal” renuntind la dreptul lor de decizie si propietate asupra unui bun propriu.
-sa admita ca o lege aprobata de legislativ si promulgata de presedintele tarii sa se poata anula de un “cetatean” dind din “gitul miini” devenind astfel implicit mai puternic decit Curtea Constitutionala
-sa se declare satisfacuti cind dupa o tacere de 9 luni sunt anuntati ca mai au numai o luna de platit fara alte explicatii si dupa alte 3 luni li se “filfie” in fata citeva acte ca semn de “legalitate”. Anuntul se poate vedea  aici 
-sa aprobe cu “mindrie patriotica” cheltuielile efectuate cu toate ca nu au cunostinte care sa le asigure competenta
Observatile de mai sus ma trimit la Constitutia Romaniei art 36;” (2) Nu au drept de vot debilii sau alienatii mintal” si pentru edificare sunt dispus sa suport contravaloarea unor teste IQ pentru cei vizati.

      De fapt decizia mea este la dorinta si in urma hotaririi luate la adunarea din 29.01.09 cind s-a stabilit prin vocea reprezentativa si “tare” a lui Tiron ca: “Matele te reprezinti singur in fata A.P. 162 noi ceilanti ne alegem un om ca “lumea” care sa ne reprezinte.”

      In aceasta situatie de administrarea cheltuielilor datorate de mine o deleg pe doamna Luca A. care va executa punctual dispozitile mele . Ma limitez sa respect obligatia mea in calitate de propietar prevazuta in Constitutia Romaniei art.44 (7) “Dreptul de proprietate obliga la . . asigurarea bunei vecinatati . . “ .

      Pentru scara contribui la plata femeii de serviciu, casiera, contabila si administator mai mult asigur si protectie sociala suportind salariul unui cititor de contoare cu toate ca prin asta efectiv platesc de doua ori acest serviciu . Spre stiinta sunt in masura sa dovedesc ca am facut mult mai mult pentru ceilanti propietari fata de ce au facut acestia pentru mine . Nu am urmarit reclama fiind animat de un spirit altruist asa ca este mai dificil pentru cei “harnici si muncitori” sa-mi evalueze activitatea. Cea mai recenta contributie este ca am dovedit ca 20 de propietari au fost furati cu cite o suma de aproximativ 60 lei. Este drept nu m-am remarcat tunzind gardul viu de pe propietatea publica a municipului pretizind si bere “pentru efortul depus”.

      Faptul ca reclam lucruri care se dovedesc reale o fac in baza Constitutiei Romaniei art 51 care astfel permite o cale de atac impotriva celor care se catara pe un scaun si se comporta ca pe “tronul” din fundul gradinii tragind vinturi cum le pofteste sufletelul ca sa fie ei fericiti.

      Se dovedeste inca o data justetea celor sustinute de Karl Marx sau Friedrich Engels care au sustinut ca o revolutie sociala se poate finaliza intr-o noapte insa o revolutie culturala dureaza generatii. Ca sa nu fiu asa de sofisticat “tarina mai curge din buletin citeva generatii” cu atit mai mult cind ai ‘beneficiat” de o copilarie petrecuta la tara.

      Sa nu se mai foloseasca cuvinte ca “vot democratic” cind de fapt este un exemplu de dictatura a proletariatului care hotareste “democratic” sa nu respecte legea si cu atit mai ridicol este ca cel care sustine asta a fost chiar el ales "democratic" de 9 propietari si a ajuns sa conduca 400 propietari.

      Cind ma adresez “Comitetului executiva al A.P. 162” am pretentia “absurda” ca acesta sa analizeze in sedinta cele solicitate de mine sa conceapa raspunsul consemnind asta in P.V. al sedintei iar presedintele prin stampila si iscalitura da legalitate acestui act emis de un organism de conducere colectiva. In fapt de cinci ani acest comitet habar nu are de conflictul existent.

      Pentru doamna Luca:
-gasiti modalitatea sa platesc intretinerea direct cu cardul de la ING ca sa nu mai fiu obligat sa vad lunar anumite persoane pe care le dispretuiesc
-citirea contoarelor de apa sa se faca la trei luni reducind astfel efortul fizic al salariatului meu Branduse.
-nu am primit pana acuma raspuns real la cererea din 21.12.2009 si la cea din 16.11.2009
In situatie cind cineva este lezat de cele sustinute de mine sa apeleze la caile legale (politie ,judecatorie) nu sa se comporte in stil “minier” sau tip “taran rasculat 1907”dind buzna peste mine.

      Explicatii suplimentare pentru doritori sa pot optine accesind linkul: Dv. faceti numai reclamatii 

 


        pot fi contactat prin E-mail            © 2009 ASCII-Lob            Home Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"