189 Cetateni de centura


 


A.S.  Pagina de   Index  este mutata pe  Jepilor 34 mai bine pusa la punct (dupa mine)  unde sunt insemnarile in ordine cronologica si va puteti lamurii ce "ciorba" se gateste pe acest blog.

     Pe "centura" sunt fete din diverse motive, unele ajung acolo fortate, altele ca nu au alta sansa insa sigur sunt unele care inbina placutul cu utilul si fac asta de amorul artei. La fel se poate pune problema si in relatile sociale si folosesc ca esantion de studiu scara A unde locuiesc. Cred ca este un esantion reprezentativ noi fiind adunati din toate colturile tarii fara discriminare asa ca ce se gaseste aici se regaseste si la alte scari/ cartiere/ orase si chiar mai sus.

     Momentul sondajului a fost 29 ianuarie ora 18.00 dupa cum reiese din acest  anunt cind vecinii mei au fost chemati sa dezbata "chestiuni" arzatoare. Stiam ca Branduse "presedintele" asociatiei vrea sa ma "detronizeze" pe motiv de lipsa de colaborare. Am remarcat o mobilizare exemplara "spontana" stabilind un record de prezenta insa nu imi facem griji fiind convins ca am argumente suficente ca sa dovedesc "porcariile" care se fac.

     Ca sa tai raul de la radacina am prezentat modul ilegal cum s-a constituit asociatie, respectiv 9 oameni au decis ca 16 "scari" (410 propietari) sa devina membrii "sarind" peste sedinta de constituire. Cum la aceasta sedinta a participat si un "casetofon" fara calitati de SRI se poate asculta mai distorsionat in live interventia mea Eram pregatit sa ma dau la o parte din use ca ma asteptam sa iasa o varianta de " decembrie 89" in care "boborul" sa fugareasca impostorul insa surpriza, mamaliga nu a explodat. Primi care au luat cuvintul au fost "titratii" scarii ( Ciupitu si Matei) care metodic ca absolventi de facultate ce sunt au gasit justificari pentru ilegalitate si ulterior au deturnat discutia.

      M-am blocat din cauza ca nu pot sa inteleg cum prezentind unor oameni date complete asupra modului cum au fost inselati acestia sa se "chinuie" ca sa gaseasca jsutificari pentru a scoate bazma curata pe cel care a procedat incorect. Se poate presupune ca acestia sa fi fost castrati "intelectual" in timpul comunismului insa cred ca asa sunt in mod nativ si atunci ma intreb in ce categorie ii raportez fata de "centura". Asta este valoarea lor nu trebuia acceptul UE nici o hotarire de guvern trebuiau ei sa decida insa nu au avut curajul.

     Pentru cine este curios poate vedea aici tabelul  si daca are rabdare poate vedea si toate actele de  infintare A.P.162  . Cei doi titrati insa mi-au provocat o deziluzie intelectuala pana am citit un comentariu postat de Cornelia Vodoiu citind din   René Hubert in care scrie despre clasificarea facuta de acest pedagog francez privind laturile educatia. Cei doi sunt la "zi" cu "educatia profesionala" insa educatia intelectuala, morala si estetica a ramas cea materna si asa se face ca nu au simtit nevoia cel putin din curiozitate sa vada ce scrie in lege si ulterior sa dea din gura..

     Pare curios dar sunt foarte multumit de faptul ca am fost "debarcat" ar fi urmat un razboi de uzura ca sa contracarez gainariile cotidiene mai ales ca evaluez valoarea morala a vecinilor la 4,3 RON . Calculul este simplu sapte din ei cu "titratul" Matei in frunte au taiat gardul viu din jurul blocului si au pretins si obtinut 30 RON din fondul de raparatii ca sa se auto premieze cu bere. Au spart piata ca daca afla cei din comuna Stefanesti ca acesta este pretul cu care cumperi "orasenii' sa fac foc.

     

P.S. Ramin valabile cele care sunt definite la   A.S.-P.S.   

accesind acest  link ajungeti in pagina home a blog-ului
  Insemnari=189    lived days= 23.167  days D.P.= 4.149 cu regim de "duminica"
Datorita dumneavoastra din cele 39.1097 bloguri existente pe   Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 412 in TOP .
                                © 2009~2085 OSCII-Lab               ;Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"