188 linkuri


 


A.S.  Pagina de   Index / "weblog.ro" este mutata pe  Jepilor 34  unde va puteti lamurii cu ce "ciorba" se gateste pe acest blog.

     Saptamina asta mai precis joi am parte de un "meci" asa ca acuma imi duduie in fundal toti neuronii pentru o mobilizare generala. Pe scurt are loc o sedinta de scara la bloc prin care se urmareste "debarcarea" mea din functie. Am povestit anterior ca am ajuns membru in comitetul asociatiei de propietari. Acolo am inceput sa "scurm" ca sa obtin date insa se tragea de timp asa ca am inceput un bombardament "loco" cu cereri scrise care au deranjat mult.

     Aseara pentru relaxare umblam brambura pe inet si am gasit citeva linkuri interesante dupa mine pe care le propun.

     Mai de mult "bateam" cimpii cu gratie in Geneza  si acuma am gasit un articol intitulat Cunoasterea interzisa  salvat loco  aici care dezvolta ideia foarte mult intr-un mod interesant.

     Din aceiasi sursa am aflat de o ipoteza socanta ca Luna va disparea  si din Tarâmuri spirituale  extrag citatul de mai jos:
Înca de la Confucius si Lao-Zi, s-a subliniat ca omenirea se împarte în doua „rase”: pe de o parte cei preocupati de relatii, câstig, conventii, având drept verb calauzitor pe „a avea”, iar pe de alta parte cei care cauta dezinteresat adevarul, binele, frumosul si pentru care verbul calauzitor este „a fi”.
Din punctul meu de vedere este foarte greu sa definesc problemele pe care le consider importante pentru mine la categoria „a avea” in schimb sunt foarte multe care la gasesc pentru „a fi”.

     De pe un blog am retinut postarile intitulate   Un tanar  , Mineri IMGB-isti , Cum sa fii populist si Iluzia unei  libertati pierdute.

     In alt domeniu este articolul Vindeti lirele sterline,  din care extrag:
“Ideea ca poti repara o perioada a împrumuturilor si consumurilor în exces prin mai multe împrumuturi si mai mult consum mi se pare pur si simplu aiuristica” si daca tot sunt la Gindul domnul CTP a scris un articol despre sport  Time gentlemen!  care are "intelesuri" si in afara stadionului.

     

     Pastrind tradita incheind cu M.B care dedica Ciobanului Suprem  o insemnare din care extrag:
..personajul numit providential Gigi, a carui satisfactie ultima este “sa ma uit la oi cum mananca“

     Pana joi in lipsa de ceva mai interesant aveti ce citi ca pana atunci am "chestiuni" arzatoare la ordinea zilei.

P.S. Ramin valabile cele care sunt definite la subsolul insemnarii  de aici  

 Insemnari=188  Vizitatori=102.007  lived days=23.150  days D.P.=4.136

      Datorita dumneavoastra din cele 39.1097 bloguri existente pe   Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 412 in TOP .

 


        pot fi contactat prin E-mail                      Home Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"