157 Un avort de succes (DOSAR nr.2543/197/2008)

  Off topic  Incep pomenind de Emanuel Valeriu. Prieten bun din tinerete cu tatal meu a trecut de mai multe ori pe la noi prin casa. Din cauza lui m-am certat pentru prima data cu tatal meu cind acesta sustinea existenta legionarilor varianta Iliescu si asta numai din solidaritate cu prietenul lui din tinerete.

Insemnarea a fost actualizata pe 3/2/2010

     Pe 26.06.2008 am reusit sa-mi fac o intrerupere de "sarcina" in "live". Aveam multiple semnale concretizate prin frecvente stari de "voma" ca nu o sa mai pot duce sarcina pana la sfirsit. Ma insarcinasem in "vitro" din decembrie 2003 cind mi-am propus sa stopez gainariile facute de un vecin al meu devenit presedinte al A.P. nr.162   Povestea este lunga si pentru cei care nu o cunosc o gasesc la pagina dedicata numita index A.P. 162  A trecut un an in care am refuzat in continuare sa platesc si presedintele s-a implicat in rezolvarea acestei stari conflictule prin  somatie  si darea mea din nou in judecata. Eram pregatit si documentat asa ca am ripostat prin o   intimpinare in care sustineam ca refuz sa platesc din cauza ca cerintele banesti ale asociatiei nu respecta legea. Ca eu aveam un "statut" preferential se poate observa si din faptul ca eram chemat in judecata pentru restanta de 590 RON in timp ce pe scara la ap.3 era o restantiera cu 1700 RON care nu era "deranjata". Era logic din cauza ca respectiva nu "zgiltia" de scaunul presedintelui. La prima infatisare in dosarul  "2543"  s-a constat ca intimpinarea mea trimisa recomandat prin posta nu a ajuns asa ca am depus o copie. Fiind "respectos" in aplicarea legii anexa la intimpinare bagasem in plic si o copie dupa chemarea mea in judecata facuta de A.P. 162

     Dupa citeva zile gasesc in cutia de posta o citatie care ma lasa cu gura cascata eram chemat in judecata de A.P.162 in alt dosarul numarul  4971  avind la baza aceiasi hirtie ca si in primul dosar. Beau trei cafele si intuiesc ca o functionara care are probleme cu intelesul cuvintelor a fost cascata si in loc sa lipeasca intimpinarea mea dupa cum scria in antet:"DOSAR nr.2543/197/2008 INTIMPINARE 04.aprilie 2008" la dosarul cauzei crease alt dosar nr.4971/197/2008. Precizez ca in Codul de Procedura Civila se specifica clar ca o persoana nu poate fi chemata simultan in judecata in doua dosare din acelasi motiv asa ca aveam de a face cu o "timpenie judiciara" sau cum spun ei o "eroare judiciara". Sunt mindru din cauza ca sunt probabil singurul "justitiabil" care a reusit sa se dea singur in judecata pe baza unei simple scrisori recomandate. Aici se vede primul dosar nr  2543  si aici dosarul clonat de mine nr.4971. Este greu de crezut si de aceea la prezint si  info dosare  Cu ocazia asta am avut si prima criza de greata cind am constientizat ce calitate intelectuala au oamenii care echilibreaza "balanta" dreptatii.

     La urmatoarea infatisare prezint proba "timpeniei judicare" in fata "onoratei instante" reprezentata de judecatoarea MARUSCA BOGDANA MARIA care dupa ce primeste confirmarea de la avocata asociatiei ca nu a deschis alt proces hotareste cu "gratie" si fara competenta ca dosarul clona nr.4971 sa fie comasat cu dosarul nr.2543 . Iarasi am avut un acces de greata ca nu intelegeam cum nu poate identifica o eroare judiciara care trebuia reparata prin anuntarea sefului ca sa "pupe" autoarea si mai mult cum cu "gratie" decide comasarea lor. In aceiasi sedinta avocata asociatiei cere sa nu se admita proba cu martori pe motiv ca este irelevanta. Nu apuc sa deschid gura ca judecatoarea isi insuseste propunerea si nici cu cererea mea de a consulta arhiva asociatiei nu este de acord asa ca ne trimite la plimbare si nu este de mirare ca iarasi am o criza de greata.

     Ajuns acasa intru normal in regim Flip-Flop pana reusesc cu greu sa ma echilibrez din nou in regim static si dinamic insa ghinion aflu ca statistic in RO la barbati media sperantei de viata este de 70 ani deci pot sa spun ca la atletism ca in aceasta cursa am iesit din ultima turnanta sau varianta IT mai am " sase ani TTL ". Concluzia este una singura banuiesc ca sunt foarte multi care ma fura asa ca ce mai conteaza un gainar despre care am dovezi ca ma fura ca scapa nepedepsit. Alte lucruri devin prioritare pe ultima suta de metrii ca nu gratuit la profil/weblog am trecut ca citat preferat:"Oamenii sunt asa cum sunt si eu sunt linistit.."

     Rezultatul a doua zi m-am dus la A.P.162 si am platit cu chitanta tot iar pe 26.iunie la ultima infatisare am autoavortat sarcina. Capitolul acesta din punctul meu de vedere este inchis totusi o sa mai postez citeva ginduri despre justitie in alta insemnare ca am ajuns la concluzie ca in afara de coruptie si incompetenta mai sunt citeva aspecte care "strimba" foarte mult echilibrul balantei si merita evidentiate spre "stiinta" altor "justitiabili".

     Gratuit din partea justitiei am primit o  sentinta lunga de trei pagini care poate fi vazuta si separat anunt & pg.1  pg.2  pg.3 

P.S. 1 Ca sa scap de reactile cititorilor cu nivel de gindire DEX: "...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin si mi le asum,..."

P.S.2 de fapt eu sunt foarte atent la sintaxa cind sunt in linia de comada dind comenzi dos sau linux ca "boul" de calculator nu este in stare sa priceapa ca atunci cind am tastat "virgula" de fapt ma gindeam la "punct" insa am pretentia la oamenii care si inteleg ce citesc sa faca aceste corectii mental si de aici apare neglijenta mea.

  Insemnari =157   Vizitatori =61284   lived days =22942

      Datorita dumneavoastra din cele 29581 bloguri existente la   Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 430 in TOP .

 


pot fi contactat prin E-mail    Home Popescu-Colibasi   si Webcam Live   vrea Java


click spre "negustori"