295 P.S. la "Blocare cont"


 


Ante Scriptum  ca sa nu fiu "papagal" cititi intii aici 

     O realizare tehnica nesperata a dus implicit la primirea pe post de bonus a unei portii de dopamina din productia proprie. Euforia adiacenta mi-a deschis ochii si am facut la insemnarea anterioare un P.S. care se aude mai jos :

Playerul permite ca la redare sa treaca pe "pause" daca vreti sa consultati un link si nu uita pana unde am "macanit". In caz de dificultati la redare aici este ca  mp3 .

     Cireasa de pe tort este raspunsul primit de la Ing.bank prin  mail care ma linisteste cu gratie si confirma ca am dezamorsat "gainaria".

 • Incoerenta in gindire

  • 2 Septembrie 2009 consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu a declarat pentru   capital.ro  :" Daca ai 9 milioane de clienti nu poti, totusi, sa trimiti 9 milioane de SMS-uri sau 9 milioane de scrisori. Atunci adopti masurile care pot fi mai eficiente, una dintre acestea fiind blocarea conturilor. Fiecare se descurca cum poate", a conchis oficialul BNR.
  • 26 Martie 2010 : "Informatiile din presa nu sunt corecte. Bancile nu blocheaza conturile. Dar, pe masura ce clientii vin la sedii sa faca operatiuni, mai ales in cazul conturilor mari, o sa li se ceara, mai intai, sa-si actualizeze datele", a declarat, pentru   Ziare.com  , Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului bancii centrale.
  • In concluzie la data de 2 Septembrie 2009 "consilierul guvernatorului BNR Adrian Vasilescu" nu cunostea ce prevede  Regulamentul BNR nr. 9/2008   emis la data de 03/07/2008
  • Corect ar fi fost sa foloseasca expresia consacrata:" Onorata instanta sunt un dobitoc!"
  • Diverse: Cind a fost descoperit capitalismul , by Oana Dobre si somerii brasoveni refuza ..   


-ca sa nu va plictisiti "video" cit ma ascultati ma vedeti si "zmucit" la 60 sec.


Camera web  "online"  se poate accesa prin link 

accesind acest  link ajungeti in pagina home de la blog
Published 28 Martie 2010

  Insemnari=295    lived days=23575  days D.P.=4561

 


    E-mail            © 2009 ASCII-Lob       Home    Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"