622_cp_un bolnav de cancer


 

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-antena3 

    Din pacate autorul romin a fost plictisit de copy/paste asa ca nu a detailat "istoria".Intrati pe link si vedeti articolul sursa sau tradus de google.translate   Sursa completa   

  Pus în fata unei vesti cumplite, un batrân din Noua Zeelanda s-a decis sa-si traiasca la maximum ultimele luni din viata. Dupa ce medicii i-au spus ca sufera de cancer, Frank si-a vândut casa si cu banii obtinuti a plecat într-o vacanta de vis, alaturi de sotia lui, informeaza  www.nzherald.co.nz. 

  Omul a cheltuit zeci de mii de euro în ceea ce credea ca este ultima aventura a vietii sale. Nu si-a facut griji financiare, gândindu-se ca asigurarea de viata îi va acoperi toate cheltuielile. Mai mult, a donat lucruri în valoare de mii de euro crezând ca lui nu îi vor mai fi de folos.Ma gândeam în fiecare zi ca ar putea fi ultima. Totusi, pe zi ce trecea, ma simteam din ce în ce mai bine. Aveam de gând sa ma sinucid în momentul în care durerea ar fi devenit de nesuportat”, marturiseste Frank.

  Dupa aproape doi ani de la diagnostic, batrânul a primit o veste pe cât de socanta pe atât de buna. Analizele aratau ca nu sufera de cancer.

Inapoi la insemnarea sursa   Un bolnav de cancer 
 

Home

 

                         © 2009~2085 OSCII-Lab      Home    Popescu-Colibasi         Free counters!

click spre "negustori"