622_cp_original RO


 

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa 

Atentie tradus cu Google-translate ...scuze

Un cuplu sunt 80.000 dolari în datorii, dupa ce a fost gresit diagnosticat cu cancer terminal si-au petrecut foarte mult realizarea un bucketlist rapid compilat.

Frank, 69, si Wilma, 65 de ani, care nu doresc numele lor, publicat, spun ca au "nimic de pierdut", dupa Frank a fost spus mai 2010, care a avut doar câteva luni de trait.

Sfatul medical sa dovedit a fi gresit si, desi ei sunt fericiti Frank este în viata, calitatea vietii lor a fost erodat de un chef de cheltuieli, care a inclus calatorii în Australia si Fiji.

Frank a avut o parte din pulmonar sa eliminat dupa o perie cu cancer, si dupa chimioterapie inceput sa dureri în piept si a fost scurt de respiratie.

El a facut o ecografie si lichid a fost luat de la pericard lui - un sac de tesut care inconjoara inima - pentru testare. O luna mai târziu, el a fost dat vestea devastatoare a fost, probabil, de cancer a revenit la inima lui si el a avut doar câteva luni de trait.

Deci, Frank si Wilma a facut ceea ce multi oameni ar face - au facut numaratoarea în fiecare zi.

Frank, care a folosit pentru a detine o afacere om bun, în Auckland, a cedat în valoare de $ 30.000 de scule, unelte de pescuit, un Quad, haine si articole de uz casnic.

Ei au vândut casa lor din Wairoa la o pierdere de 70.000 dolari si a anulat de asigurari de sanatate.

Frank a început fumatul si consumul de cafea, dupa renunti in timpul diagnostic de cancer primul sau.

Ei au aruncat în aer 30.000 dolari pe produse alimentare, o statiune de cinci stele si activitatilor de pescuit, asteapta asigurare de viata pentru a acoperi costurile.

"Am avut un timp bun. Am cheltuit prea multi bani pe produse alimentare, merge în jurul valorii de Noua Zeelanda si apoi o afacere care a cazut", a declarat Wilma.

"Ce ati face în aceasta situatie, daca sari, a spus el mi-ar sari ...? L-am punerea în primul rând, tot ce voia, el a luat.

"Sunt scurt pe cardurile de credit mele de 80.000 dolari, iar banii ne-am lasat dus pe o afacere si care nu a mers asa ca sunt rupt."

Pe drum spre casa lor, ei au oprit în Australia pentru a-si vizita fiica lor, si doi nepoti.

Apoi au condus înapoi la Wairoa si de asteptat pentru Frank de a muri.În fiecare dimineata, Wilma va primi pâna întrebam daca azi a fost zi.

Dar, în fiecare dimineata, Frank ar fi senzatie în forma si sanatos. Greutatea lui a ramas aceeasi si sanatatea sa nu a fost deterioreaza, prezis de catre medici.

"Daca durerea ajuns prea rau am fost de gând sa ma omoare, dar durerea nu a venit ... toata lumea a fost surprins am fost înca în viata", a spus Frank.

Nu a fost pâna la ingrijitorul lor hospice a venit pentru sau lunar de check-up - 23 de luni de la Frank a fost spus ca era pe cale sa - ca au descoperit greseala teribila.

"El a spus," Sunt aici pentru ultima data ", si am spus," de ce "El a spus," Ei bine, nu au cancer "?. Ne-am uitat unul la altul si a zis:" Nu te stiu "?"

Frank a avut un alt test cu ultrasunete în decembrie 2011 - si acest lucru îl curata de cancer. Dar nu a fost pâna la lucratorul hospice ia spus în februarie ca el stia ca era în clar. Ei nu stiu de ce spitalul nu le-am spus mai devreme.

Spitalul a recunoscut ca a comis o eroare, dar spune ca a facut apel chiar pe baza probelor la timp.

"Consensul de la data de toti medicii, inclusiv oncolog implicat în îngrijirea lui Frank, a fost ca, din pacate, a existat un risc ridicat sau fara îndoiala, de o reaparitie a cancerului pulmonar", Hawke lui Bay Spitalul de medic respirator Dr. Rob Armstrong a spus într-o declaratie. "În acest caz, din fericire, ne-am gresit, dar nu putem exclude înca o reaparitie a cancerului în viitor."

Ei au bazat pe faptul ca excesiva de lichide si de sânge din jurul inimii lui, un rezultat ecografie initiala si starea lui de sanatate anterior.

"Uneori, în cazul în care diagnosticul este dificil si complicat de alte afectiuni medicale, cum ar fi în acest caz, putem fi gresit."

Inapoi la insemnarea sursa   Un bolnav de cancer 
Home

 

                         © 2009~2085 OSCII-Lab      Home    Popescu-Colibasi         Free counters!

click spre "negustori"