352 Persona non grata


Dan POPESCU COLIBASI
Str.Jepilor nr.34 ap.14
Brasov
11 Februarie, 2010
0368.402.xxx

Catre Asociatia de Propietari nr.162
Str. Alunis nr.3 Bl.A 31 Sc.B
in atentia Comitetului Executiv al A.P.162

     Informez ca de la aceasta data din motive medicale nu mai particip la sedinte/adunari de scara.
Motivul este ca in urma lor sunt foarte afectat in mod cognitiv din cauza ca sunt contrazise toate conceptile si deprinderile mele in privinta respectarii si aplicarii" regulilor civice".

Nu concep si nu pot admite sa existe cetateni:
-care sa decida sa nu respecte o lege care este in favoarea lor fara macar sa sa fie curiosi sa o citeasca in prealabil.
-ca dupa 20 de ani de capitalism sa-ti pui iarasi portofelele la "pausal" renuntind la dreptul de decizie si propietate asupra unui bun propriu reeditind procesul de nationalizare din 47' dovedind lipsa totala de competentelor lingvistice de comunicare nereusind sa faci deosebirea de sens intre cuvintele "a reprezenta" si "a decide".
-sa admiti ca o lege aprobata de legislativ, promulgata de presedintele tarii sa se poata anula de un "cetatean" (Branduse) dind din "gitul miini" devenind astfel implicit mai puternic decit Curtea Constitutionala
-sa te declari satisfacut cind dupa o tacere de 9 luni de la "cedarea propietatii" esti anuntat de cel care "a decis" ca mai ai numai o luna de platit fara alte explicatii si dupa alte 3 luni se fi multumit cind se "filfie" in fata citeva acte ca semn de "legalitate".
-sa aprobi cu "mindrie patriotica" cheltuielile efectuate cu toate ca nu ai cele mai elementare cunostinte necesare care sa-ti asigure competenta
-faptul ca este plina scara de astfel de propietari nu imi creaza nici un fel de obligatie sa ma supun "majoritatii" incompetente ca "pute" a dictatura.
Observatile de mai sus trimit la Constitutia Romaniei art 36;" (2) Nu au drept de vot debilii sau alienatii mintali si pentru edificare sunt dispus sa suport contravaloarea unor teste IQ pentru cei vizati.

      De fapt decizia mea este la dorinta si in urma hotaririi luate la adunarea din 29.01.2009 cind s-a stabilit prin vocea "reprezentativa" si "tare" a lui Tiron ca : "Matele" te reprezinti singur in fata A.P. 162 noi ceilanti ne alegem un om ca "lumea" care sa ne reprezinte."      In aceasta situatie de administrarea cheltuielilor datorate de mine o deleg pe doamna Luca A. care va executa punctual dispozitile mele.
Ma limitez sa respect obligatia mea in calitate de propietar prevazuta in Constitutia Romaniei art.44 (7)

"Dreptul de proprietate obliga la . . asigurarea bunei vecinatati . . ."

      Pentru scara contribui la plata femeii de serviciu, casiera, contabila si administator mai mult asigur si protectie sociala suportind salariul unui cititor de contoare cu toate ca prin asta efectiv platesc de doua ori acest serviciu . Spre stiinta sunt in masura sa dovedesc ca am facut mult mai mult pentru ceilanti propietari fata de ce au facut acestia pentru mine . Nu am urmarit reclama fiind animat de un spirit altruist asa ca este mai dificil pentru cei "harnici si muncitori" sa-mi evalueze activitatea. Cea mai recenta contributie este ca am dovedit ca 20 de propietari au fost furati cu cite o suma de aproximativ 60 lei. Este drept nu m-am remarcat tunzind gardul viu de pe propietatea publica a municipului pretinzind si bere "pentru efortul depus".

      Faptul ca reclam lucruri care se dovedesc reale o fac in baza Constitutiei Romaniei art 51 care astfel permite o cale de atac impotriva celor care se catara pe un scaun si se comporta ca pe "tronul" din fundul gradinii tragind vinturi cum le pofteste sufletelul ca sa fie ei fericiti.

      Se dovedeste inca o data justetea celor sustinute de Karl Marx sau Friedrich Engels care au sustinut ca o revolutie sociala se poate finaliza intr-o noapte insa o revolutie culturala dureaza generatii. Ca sa nu fiu asa de sofisticat "tarina mai curge din buletin citeva generatii" cu atit mai mult cind ai "beneficiat" chiar tu de o copilarie petrecuta la tara.

      Sa nu se mai foloseasca expresii ca "vot democratic" cind de fapt este un exemplu de dictatura a proletariatului care hotareste "democratic" sa nu respecte legea si cu atit mai ridicol este ca cel care sustine asta a fost chiar el ales "democratic" de 9 propietari si a ajuns sa conduca 400 propietari.

      Cind ma adresez "Comitetului executiva al A.P. 162" am pretentia "absurda" ca acesta sa analizeze in sedinta cele solicitate de mine sa conceapa raspunsul consemnind asta in P.V. al sedintei iar presedintele prin stampila si iscalitura "numai" da legalitate acestui act emis de un organism de conducere colectiva, asa eu contest anumite actiuni a unei persoane si chiar aceasta in calitate de "Comitet executiv" imi raspunde pentru initiati se numeste "conflict de interese", in fapt de cinci ani comitetul nu stie de conflictul existent.

Pentru doamna Luca:
-gasiti modalitatea sa platesc intretinerea direct cu cardul de la ING ca sa nu mai fiu obligat sa vad lunar anumite  persoane pe care le dispretuiesc
-citirea contoarelor de apa sa se faca la trei luni reducind astfel efortul fizic al salariatului meu Branduse.
-nu am primit pana acuma raspuns real la cererea din 17.11.2009 si la cea din 21.12.2009a se compara ce am cerut eu si ce s-a raspuns prin adresa 38/13.12.09

     In situatie cind cineva este lezat de cele sustinute de mine sa apeleze la caile legale (politie, judecatorie) nu sa se comporte in stil "minier" sau tip "taran rasculat 1907" dind buzna peste mine.

     Explicatii suplimentare accesind linkurile: Dorel cu flexu'  Sedinta de scara , Dv. faceti numai reclamatii si "bad" comunist


use termopan

inapoi la insemnarea  352 Persona non grata sau 766 Minierii 

accesind acest  link ajungeti in pagina home a blog-ului

 


    E-mail            © 2009-2085 ASCII-Lob      Home   Popescu-Colibasi 

click spre "negustori"