ELCATE step 1


Scrisoare editata cu ajutorul unei "performante" imprimanta TI855 lasata la sediul firmei SC ELCATE SRL  

       Domnule patron,

       Inca  putin  si  se   inplineste o  luna  de  cind  am  adus monitorul la reparat la data de 21 aprilie .

Putina istorie:
-initial  am aflat ca reparatia dureaza citeva zile si o  sa  fiu contactat cind pot ridica aparatul
-dupa  o saptamina am dat telefon si am aflat ca inca nu a  venit aparatul
-dupa inca o saptamina am trecut pe la firma si dumneavoastra ati confirmat ca a venit monitorul insa Gabi nu este in localitate.
Nu inteleg  dece  nu ati pus pe unul din cei  doi  salariati  aflati atunci la sediul firmei sa verifice monitorul. Urma ca vineri Gabi sa ia legatura cu mine si sa rezolve problema.
-vazind ca nu sunt contactat luni am trecut iarasi pe la firma si am  dat  de dumneavoastra Gabi fiind  in  Poiana. Dumneavoastra erati foarte ocupat sa testati un acesoriu pentru telefonul mobil asa  ca  nu  aveati timp de mine. Iarasi nu ati  avut  ideia  sau curajul sa puneti unul din salariatii aflati la firma sa verifice monitorul, in schimb mi-ati sugerat sa verific eu monitorul?
Gabi urma ca a doua zi sa ia legatura cu mine.
-azi  fiind joi 13 May,  1999 trec a patra oara pe la  firma  din acelasi motiv si va las prezenta scrisoare.
Domnule  patron  eu  fac  urmatorele  rationamente  si  daca gresesc sa fiu atentionat.
-am  platit  1,9 milioane pentru un monitor deci nu  este  primit nici cadou si nici de pomana
-considerati ca, clientul este inportant numai pana da banii?
-certificatul  de garantie presupune ca aparatul  sa  functioneze la mine 12 luni nu sa treaca 12 luni de la data vinzarii.
-salariul  patronului, contabilelor  si  a  salariatilor   provine integral  din  banii dati de client si nu vi se  pare  normal  ca acest  "amarit" sa fie tratat civilizat in sensul ca firma  sa-si indeplineasca o sarcina prevazuta in certificatul de garantie?
Domnule patron ma simt insultat de halul cum tratati aceasta problema a mea datorata proastei organizari din cadrul firmei. Trebuie sa anunt pompierii ca sa dea monitorul jos de pe raft ? Nu ma  mira  modul de comportare a salariatilor  daca  dumneavoastra personal preferati sa va ocupati de testarea unei jucarii in  loc sa va inplicati in rezolvarea problemei. Atunci  cind am prezentat materialul despre  Compuserv  nu  am urmarit  sa-mi  fie  apreciat talentul beletristic  ci  sa  atrag atentia ca sa jucati corect.
Ca urmare a timpului scurs am avut timp sa ma gindesc si  sa ma  documentez  asupra  modului cum trebuie  si  pot  sa  platesc servicile  efectuate  de  firma  dumneavoastra  si  am  ajuns  la concluzia ca sunteti in "buda" daca va este cunoscut termenul.
DOCUMENTAR:
-firma trebuia sa repare aparatul in 10 zile
-firma  trebuia  sa specifice  si sa dateze  pe  certificatul  de garantie ca a primit aparatul la reparat
-firma trebuia sa asigure documentatie in limba romana
-firma trebuia sa specifice pe factura tipul si seria  aparatului nu generic "monitor" ca nu este izmana  
In  alta ordine de idei vedeti ca  salariatul  dumneavoastra Gabi  se joaca cu focul si risca sa provoace incendii  in  firma.
Sunt nemultumit de faptul ca necumparind ultimul HP 486 cu  toate astea datorita mutrei mele de "fraier" m-am ales cu unul care are placa  video cu numai 256 K memorie si care lucreaza numai pe  16 culori platind in schimb acelasi pret cu cele care aveau placa cu 1 Mg de memorie si care lucrau cu 256 culori. O data cu  monitorul am  adus si placa video ca sa rezolve situatia si se pare  ca  nu are intentia.
Spre binele firmei nu fiti curios sa vedeti ce va poate face un  "amarit" de client. Din punctul meu de vedere ati fi  a  12-a firma care o ia in barba si in nici un caz pana acuma nu am  avut asemenea posibilitati legale ca sa provoc rupere de oase.
Astept rezolvarea urgenta a celor aratate.
 
13 May,  1999
Nota explicativa:
 
-dus monitorul la reparat pe 21 aprilie 1999
-inlocuit monitorul cu altul nou pe 18 mai 1999

Inapoi la insemnarea sursa   338 ELCATE
Home
                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"