260 O zi perfectaA.S.  Inainte de a comenta sugerez sa se citeasca cu atentie ce scrie    aici   

       Prin decret "prezidential" ziua de azi se declara in Ap.14 o "zi perfecta".

       Insemnarea imi este dedicata "mie" si-mi cer scuze pentru ceilanti care pe buna dreptate o pot considera un fleac dar simt nevoia omeneasca sa ma incurajez in lipsa de laudatori "profesionisti".

     Ii felicit pe cei peste 600 vizitatori (la insemnarea anterioara) care urmaresc aceste insemnari chiar daca nu se pot lauda cu diplomele obtinute in mod inutil avind  I.Q. cu cont atasat care in compensare le permite sa treaca ca realizari:"am absolvit facultati din care una in Germania, vorbesc fluent 6 limbi straine" si imi aduce aminte de o replica dintr-un banc cu militieni   :   " si ce folos ?"

      In continuare prezint "filmul" acestei "marete" sedinte tinute cu toti cetatenii tarii Ap.14 sub forma de "soundtrack-ul" care se aude mai jos :

Playerul permite ca la redare sa treaca pe "pause" daca vreti sa consultati un link si nu uita pana unde am "macanit". In caz de dificultati la redare aici este ca  mp3 .

Nota: Daca vreti sa auziti si vedeti simultan pozele marite sa le deschideti cu "open in New Tab"!altfel deschise direct sa reseteaza si playerul scuze!

accesind acest  link ajungeti in pagina home a blog-ului
Published 06 septembrie 2010

  Insemnari=260  Vizitatori=143304  lived days=23434  days D.P.=4420

 


        pot fi contactat prin E-mail                      Home Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"