257 I.Q. cu cont atasat

A.S.  Inainte de a comenta sugerez sa se citeasca si tina cont de ce scrie    aici   

      Nu am avut ce face si insemnarea anterioara  256 sunjoy  a provocat o corespondenta de  mail din cauza ca aveam probleme de "navigare" in calitate de "tugulan" cu pagina  HOME de la HELVETIC. Ca sa nu avem "vorbe la proces" prezint o  captura de ecran care este posibil ca in "live"  acuma sa fie modificata. Se poate vedea cum se poate prezenta acelasi produs de PROFILEM unde nu am ce sa reprosez. Comparind cele doua site se pare ca "importator exclusiv HELVETIC" a copiat putin si prost un site facut de un "DISTRIBUITOR REGIONAL" din Galati . Daca persoana de "succes" inceta corespondenta il lasam in plata domnului insa acesta "indurerat" insista ca: "sincer nu stiu cu ce am gresit..." asa incit incerc sa-i trepanez cutia de "rezonanta" cu "soundtrack-ului" ce se aude mai jos :

     Cu toate ca am dat un termen de gindire de cinci zile pentru analiza/sinteza in sase ore am primit raspunsul de la patron care  dixi  dupa ce a citit pe o diagonala si a priceput pe cealanta
Nu comentez insa ma bucur ca nu este baiatul meu. Precizez ca tocmai stiind cit este de mare internetul si vast domeniul I.T. ma consider un "user" si atit in nici un caz nu am veleitati de "specialist" care in viziunea corespondentului este implict si "smecher de internet"
Ca sa nu aiba o surpriza cei de la Sunyoy am trimis un mail spre stiinta primind confirmarea de la  Energy Korea Asi fi fericit daca primesc o poza in care piticii aceia cu ochii oblici se holbeaza la tavanul afumat din bucatarie.

     P.S. ma maninca degetele ca sa analizez putin raspunsul patronului insa ma abtin din cauza ca am promis. Poate totusi mai are ceva de spus si atunci o sa continui ca acuma am materie prima "girla".

     P.S.2 urmarea la insemnarea aceasta este 427 P.S. "smecher de internet" 

accesind acest  link ajungeti in pagina home a blog-ului
Published 06 septembrie 2010

  Insemnari=257  Vizitatori=142482  lived days=23423  days D.P.=4409

      Datorita dumneavoastra din cele 39.1097 bloguri existente pe   Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 341 in TOP la data de 08.sept.2009 Banuiesc ca nr. de vizitatori a scazut din cauza ca acuma se poate ajunge direct la mine pe site si inca nu am contor acolo.

        pot fi contactat prin E-mail                      Home Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"