234 Scara ignorantilor


 

A.S.   Inainte de a comenta sugerez sa se citeasca cu atentie ce scrie    aici   

      Scara unde locuiesc reflecta la nivel "micro" tot ce se regaseste la nivel "macro" exemplificind cu rezultatul "audio" ce se aude mai jos :

Playerul permite ca la redare sa treaca pe "pause" daca vreti sa consultati un link si nu uita pana unde am "macanit". In caz de dificultati la redare aici este ca  mp3 .

     Am completat insemnarea  233 Razvan Popa  cu citeva sugestii de "viitor".

     Din ziar am extras unele idei "made"   Plesu  si le folosesc ca "material didactic" din "ratiuni pedagogice" vorba lui. Sunt convins ca dinsul este foarte convingator pentru "rominul" cu  ciocanul care sigur merge la vot spre ghinionul meu.

      Dupa cum ne-a spus "boc" aceasta nobila arta o stie din "tata" si o considera esentiala ca demonstrare de competenta

pentru a participa la o sedinta de guvern cum este aceasta tinuta in aer liber in care este urmarit cu atentie si "competenta". Click pe imagine pentru a va delecta cu articolul.


  Nu sunt lamurit cu ce ocazie a fost facuta aceasta fotografie cu "boc" ajuns la "orgasm" Click pe img. pentru detalii (bine ca nu miroase)     Un link spre un "tigan"  remarcabil mult mai coerent in gindire decit "liderii" etniei.

     "Este foarte dificil pentru cei care au luat autoritatea drept adevar mai degraba decat adevarul ca autoritate!" supozitie exprimat in 1856 de Gerald Massey (29 May 1828 - 29 October 1907) motiv pentru care si eu in 2009 am probleme de "comunicare"

     Off topic:  Un link spre "muzica" profm.ro  pentru toate gusturile.

Published 23 Iulie 2009
Insemnari=234  Vizitatori=130186  lived days=23325  days D.P.=4311

      Datorita dumneavoastra din cele 39.1097 bloguri existente pe   Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 382 in TOP la data de 07.05.09 .

pot fi contactat prin    E-mail                  Home    Popescu-Colibasi
free counters
click spre "negustori"