200 "Smecher"

A.S.  Pagina de Index nu mai o actualizez insa la popescu-colibasi.go.ro exista ceva similar si mai bine pus la punct (dupa mine)  unde sunt insemnarile in ordine cronologica si va puteti lamurii ce "ciorba" se gateste pe acest blog.

     Am o mica problema la unul din "periferice" care imi limiteaza posibilitatile de editare in mod serios.Pana ma repar o sa ma rezum la o compilatie pornind de la  principiul ciuciu  descoperit de Cristian Tudor POPESCU care se intreba retoric:"Ce este acela un smecher?
Acea persoana capabila sa rationeze corect pe baza unor principii pe care le modifica, le desfiinteaza sau le inventeaza de cāte ori nevoile sale o cer.

Linkuri

      Cine nu este lamurit poate sa aprofundeze subiectul  soseaua-bucuresti-ploiesti  din "insectarul" lui Ciutacu si in incheiere prezint un comentariu la "principiul ciuciu" pertinent
Postat de perseverent. la 30.03.2009 22:30
ce o sa urmeze? un tzunamii de injuraturi, spurcaciuni si flegme pe acest forum ! cei "saraci cu duhul" nu vor putea ierta nici in mormant atigerea adusa de ctp "celui inteligent si sincer". si asta se intampla nu pentru ca "sarlatanul" este presedintele tarii, ci pentru ca acest individ este chintesenta aspiratiilor ca mod de viata, comportare si moralitate pentru pentru zeci sau sute de mii de rataciti ai tranzitiei dintr-o romanie manelizata, cocalarizata si pitiponcizata. intre basescu si cei "saraci cu duhul" nu exista o "electrizare" de tip nae ionescu, care sa le minimalizeze vointa, ci o fraternizare de cartier generata de similitudine absoluta pentru complacerea in mitocanie, cabotinism si saralatanie (explicitata astazi de ctp). si ca imaginea sa fie fara de cusur, peste comportamentul "de baiat absolut de cartier" al tatalui, fiica elena gangureste, as putea spune apoteotic, cum nu se poate mai natural, aceasta limba de ghetou.

P.S. Ramin valabile cele care sunt definite la   A.S.-P.S.   

;Insemnari=200  Vizitatori=116924  lived days=23213  days D.P.=4199

      Datorita dumneavoastra din cele 39.1097 bloguri existente pe   Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 412 in TOP .

        pot fi contactat prin E-mail                      Home Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"