128 Felicitari I.T.M. Brasov !


 

     Anul 2008 a inceput bine si am deja o continuare la I.T.M. cu gust de "caltabos" primind inca un raspuns intitulat RX2 19167 ITM care il redau mai jos si schimba datele problemei:
"Va facem cunoscut faptul ca raspunsul la petitia dumneavoastra, inregistrata la Inspectoratul Teritorial de Munca Brasov in data de 03.12.2007, sub Nr.19167, a fost unul pur informativ, bazat exclusiv pe informatiile dumneavoastra.
Ca urmare, pentru a clarifica natura raportului dintre Asociatia de proprietari nr. 162 si domnul Muresan Dumitru vom proceda la efectuarea unui control in limitele competentelor legale.
In cazul in care se constata existenta unui raport de munca vom proceda la dispunerea de masuri pentru intrare in legalitate si se vor aplica sanctiuni pentru incalcarile constatate.
Daca in urma controlului se va constata ca nu exista un raport de munca vom sesiza organele competente pentru efectuarea verificarilor necesare si va vom comunica rezultatele desprinse in urma controlului. Pentru alte informatii ne puteti contacta la numarul de telefon: 0752/019136 Inspector Sef Jr. Adrian Reit - Inspector Set Adj Jr. Rozalia Fechete - SEF SERVICIU"CONTROL RELATII DE MUNCA"-JR. CAZACU MONICA - Inspector de munca Jr. Sandru Ramona"

     Juristii au un fel mai "alabicat" de a se exprima si asta se datoreaza lectii din dreptul roman predate in "latina" care pentru profanul de rind se poate traduce "mot a mot" cu ;"O intorci ca la Ploiesti!".Pentru cine nu stie orasul respectiv are patru gari si asta permite ca un tren care pleaca duduind din Bucuresti spre Brasov la Ploiesti sa o ia la dreapta si sa ajunga duduind iarasi in Bucuresti.

     Cum necum pentru mine momentan problema este rezolvata am reusit este drept mai greu sa asmut "ciini" si acuma astept sa se intoarca victoriosi ca daca nu mai uit mai atent la o minune birocratica fiind in posesia a doua plicuri cu date diferite care contin cite o adresa emisa la aceiasi data,sub acelasi numara semnata de aceiasi oameni care in schimb in continut difera pe ici pe colo in partile esentiale

 

P.S. 1 Ca sa scap de reactile cititorilor cu nivel de gindire DEX: "...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin si mi le asum,..."

P.S.2 de fapt eu sunt foarte atent la sintaxa cind sunt in linia de comada dind comenzi dos sau linux ca "boul" de calculator nu este in stare sa priceapa ca atunci cind am tastat "virgula" de fapt ma gindeam la "punct" insa am pretentia la oamenii care si inteleg ce citesc sa faca aceste corectii mental si de aici apare neglijenta mea.

       Insemnari =128 . Vizitatori =33471 lived days =22763

 


     

 


Home Popescu-Colibasi


click spre "negustori"