125 Raportul Armagedon


     Scormonind pe hardisk am gasit una din primele exprimari publice, intimplator se refera la armata fiind o replica la raportul Armaghedon . Pentru cei care au uitat in ianuarie 2002 facea "valuri" acest raport despre care toti scriau insa nu se gasea sursa asa ca normal se scria dupa ureche. Cum eu am plecat din armata "trintind usa" am fost interesat sa vad daca se confirma ce stiam eu despre "rahateii" care pluteau in voie in acest stilp de incredere a populatiei. Foarte greu am reusit sa ajung pana la sursa si am fost foarte deziluzionat de "competenta raportorilor" asa ca m-am simtit obligat sa intru pe forum si normal sa scriu ce gindesc.

     In cazul cind sunteti interesati gasiti la acest link RAPORT ul este bine de citit ca sa va lamuriti despre ce este vorba. Ulterior intrati pe acest link Forum comentariu si vedeti opinia mea. Precizez ca prima data cind am postat comentariul acesta a "disparut" probabil "raportorii" si-au dat seama de efectul lui posibil. Rezultatul a fost ca a devenit cea mai citita postare, puteti vedea una din paginile cu rezultatul la Forum rezultat  (Cititi repede pana nu intervine "moderatorul")  (Interesant foarte interesant)  chiar si insemnarea : ("Prostul Confirma Adevarul")  se refera la ce am scris, normal eu fiind  "prostul".

     In mod normal eu nu trebuia sa apuc sa scriu din cauza ca vizat era M.Ap.N vorba aceea "Minsterul de Rezbel" plin de specialisti care si cind fac "pipi" curge testosteron in stare pura. De fapt au reactionat perfect ca la comanda:"Aviatie inamica la mare altitudine!" la care soldatul se lipeste de pamint si asteapta comanda urmatoare. Noroc cu un pensionar care a plecat trintind usa din armata si totusi acuma a spalat obrazul specialistilor.

     Off topic
Am descoperit Retrospectiva-2007  pentru Weblog.ro si plin de admiratie am vizionat performantele de TOP intrind insa pe linkul unuia dintre ei am remarcat ca scria:" tin sa le multumesc celor aproape o suta de cititori/vizitatori ( mai mult sau mai putin fideli) si le doresc sarbatori frumoase!" asa ca am clampanit si eu urmatoarele:
Dan POPESCU COLIBASI 22.12.07 19:43:27
Propun inca o categorie:"Blogul cu cei mai "tacuti" vizitatori". Am 30650 vizitatori 124 insemnari 6 comentarii, nu apare la prospaturi este fara promovare si stelute.
Sloganul meu: "pensionar dar nu cu capul"   nu il pot "sincroniza " cu numarul de insemnari, comentarii sau poze. Daca sunt nelamuriri intrati pe "pcdan.weblog.ro" si faceti un comentariu daca va tin "balamalele"
Rezultatul logic si firesc nu si-au pus mintea cu "hodorogul" (acesta fiind subsemnatul)

     In aceiasi ordine de idei nu am mai scris nimic din 22.12.07, asta de frig acuma am "activat" un calorifer si intre timp insemnarea 124 a fost citita de 1669 persoane. Persoanele respective daca sunt in stare sa se descurce in incilceala produsa de mine banuiesc ca pot intelege fara probleme o expertiza contabila sau ceva la fel de indigest.

P.S. 1 Ca sa scap de reactile cititorilor cu nivel de gindire DEX: "...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin si mi le asum,..."

P.S.2 de fapt eu sunt foarte atent la sintaxa cind sunt in linia de comada dind comenzi dos sau linux ca "boul" de calculator nu este in stare sa priceapa ca atunci cind am tastat "virgula" de fapt ma gindeam la "punct" insa am pretentia la oamenii care si inteleg ce citesc sa faca aceste corectii mental si de aici apare neglijenta mea.

accesind acest  link ajungeti in pagina home a blog-ului
Published 26 Decembrie 2007
  Insemnari=125    lived days= 22752  vizitatori= 31016
                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"