120 Acordul de asociere

    In continuare mai jos se gasesc paginile care compun Acordul de Asociere si Statutul Asociatiei. Se observa ca In Acordul de Asociere pg.1 se pomeneste de toate "scarile" cu supusi parohiali in schimb la pg.8 din acord apar numai sapte semnaturi ale membrilor "fondatori".Logic in P.V. de infiintare nu se pomeneste de acesti  supusi parohiali  .

    Tot in Acordul de Asociere pg.1 se face "vorbire"astfel:"art.1.3 anexa 1 care face parte integranta din prezentul Acord de Asociere cuprinde lista apartamentelor din propietate,suprafetele corespunzatoare in metri patrati ...." in schimb in "docomente" aceasta anexa nu apare fiind inlocuita cu Anexa 2 DESCRIEREA PROPIETATII in sistem PAUSAL rezultind din acte ca nu exista nici un apartament in Asociatie.

    Remarcabil la pg.2 art 4.1 La data aparitiei Sentintei judecatoresti prin care AP devine persoana juridica toti propietarii devin automat membrii ai AP indiferent daca au semnat sau nu Acordul de Asociere   "Curat constitutional" opt propietari decid si alti patru sute se supun si pentru cine are rabdare sa citeasca mai gaseste minuni "juridice" la nivel Cuca Macaii.

 

 

 

 

 

 

 

Inapoi la insemnarea sursa   istoric A.P. 162
Home
                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"