111 e frumoasa foc


 

     In perioada liceului am citit printre altele si Don Quijote scrisa de Cervantes, imi aduc aminte vag de subiect parca un “tip” idealist citind prea mult carti despre “cavaleri” a luat-o pe ulei si a inceput sa se lupte cu morile de vint pe care le credea uriasi.

     Mi-am adus aminte de asta acuma si parca sunt eu personajul din alta “editie” a povestii,fiind ”tipul” idealist, nu am viziuni insa morile de vint se cred “uriasi” si nu reusesc sa le conving ca de fapt treaba lor este sa se invirte si atit.Imi este mai greu sa lupt contra unei rotite din sistem decit inainte de ’89 cind daca doreai si aveai "basi" puteai obtine o “reparare” a unei erori. Nu generalizez insa asa am reusit sa-mi acuz loctiitorul politic de calomnie si au venit trei “tovarasi” de la CC al PCR sectia militara si l-au pus pe respectivul in banca insa acuma este mult mai dificil sa o fac pe “buna” mea “salariata” Ene Alina sa accepte anumite articole din lege .
     Citeam pe undeva ca petrolistii prefera sa foreze in stinca decit in lut si le dau dreptate eu nu ma lupt sa gasesc argumente pentru a sustine ideia din cauza ca “partenera” nu reuseste sau nu vrea sa le intelega si se vede prin raspunsuri. Normal o inteleg “s-a dovedit stiintific” ca tinerii chiar daca fizic sunt identici cu adultii inca nu reusesc sa prelucreze informatile pe care le primesc.Au facut un experiment prin care le aratau diverse poze a unor oameni speriati,ingroziti si ei nu reuseau sa isi dea seama de asta, de fapt asta o stia si tatal meu “taranul” cind spunea despre cite un tinar ca inca nu are mintea copta.

     Cu greu am reusit sa lipesc pe weblog "documentele" in format jpg asa ca in materialul de mai jos sunt linkuri active care fac trimitere la pozele respective asta ca sa nu fie dubii asupra "traducerilor" mele

Am primit raspuns la   cererea nr.4 inregistrata sub Nr.:53353 data 11.iul.2007 si ca sa fiu mai usor de urmarit redau mai jos “punctual” ce am cerut:

1.
Ene Alina minte cind sustine ca tabelul face parte din “documentele de infintare”, legal toate documentele de infintare ajung la notar si ulterior la judecatorie si acolo nu au ajuns dupa cum se vede chiar din documentele de constituire primite la cererea mea.
2.
Ene Alina minte cind sustine ca in tabelul respectiv exista o referire la:” acordul de infiintare a A.P. 162”
3.
Precizez urmatoarele:
-nu am fost instintat ca asociatia de locatari nr.162 se transforma in asociatie de propietari
-nu am fost convocat sa particip la sedinta in care se stabileau conditile de infintare
-nu am participat la sedinta care stabilea conditile in care se face infiintarea asociatiei
-nu am fost convoacat sa particip la sedinta de constituire a asociatiei de propietari
-nu am participat la sedinta de constituire a asociatiei de propietari
-nu am iscalit procesul verbal in calitate de participant la aceasta adunare
-nu am iscalit acordul de constituire prin care accept sa intru in aceasta asociatie
-nu am iscalit ca deleg o anumita persoana sa faca demersurile legale pentru inregistrarea asociatiei.
-nu am solicitat nici ulterior sa ader la aceasta asociatie
4.
Domnule primar solicit ca sa cereti doamnei Claudia Dragomir sa delege alt functionar sa se ocupe de aceasta problema
5.
In concluzie doresc un raspuns clar argumentat legal nu pe baza de credinta din care sa rezulte daca fac sau nu parte din aceasta asociatie de la care nu am solicitat si acceptat servicii (acceptarea servicilor conform legii protectiei consumatorilor presupune iscalirea unui contract)

---begin
     Am primit urmatorul raspunsul nr.4sub numarul S/61007/14.08.2007


Ca urmare a sesizarii dvs. inegistrate la Primaria Municipiului Brasov cu m.53353/ 11.07.2007, precum si a mesajului transmis prin posta electronica in data de 23.07.2007, va raspundem punctual cu urmatoarele:

1.
Tabelul nominal semnat de dvs. impreuna cu locatarii (proprietarii) din strada Jepilor m. 34, B.- A.33, Sc.A, poarta stampila notarului public Isbasoiu Florea, impreuna cu statutul Asociatiei de Proprietari "Nr .162" si Acordul de Asociere care au fost autentificate cu m. 5932/ 02.11.1998. Din aceste inscrisuri rezulta ca sunteti membru al Asociatiei de Proprietari "Nr.162".
2.
Actul indeplinit de notarul public purtand sigiliul si semnatura acestuia este de autoritate publica si are forta probanta prevazuta de lege. Anularea si contestarea acestuia se poate face numai de catre instanta de judecata. Pana la acel moment actele respective sunt valabile si produc efecte juridice.
3.
Consideratiile dvs. cu privire la inspectorul caruia a fost repartizata cererea dvs. spre solutionare Ie consideram nejustificate si lipsite de consideratie fata de un functionar public.
4.
Va aducem la cunostinta, totusi, ca potrivit prevederilor art. 18, alin 6 din H.G.400/2003 ..... si in situatia in care renuntati la calitatea de membru al Asociatiei de Proprietari "Nr.162" hotararile adoptate in adunarea general a va privesc si pe dvs

--- end


     .In continuare "comentez" punctual raspunsurile:
R1
-nu "deturnezi" un titlu ca sa dea mai bine in "poza" respectiv daca in dosarul de infiintare exista "Tabel nominal cu locatarii ..." nu il prezinti ca "Tabel nominal cu locatarii (propietarii)...".In tabelul respectiv nu se precizeaza calitatea (gazda chirie propietari) in care locuiesc respectivii se rezuma sa stabileasca ca la o data care nu se cunoaste acestia "locuiesc" pe o anumita scara.Ar fi cu totul altceva daca conform statutului pg1 art.6 ar fi anexata o lista care sa aiba precizata expres in titlu ei ca sunt consemnati propietarii care si-au dat acordul sa faca parte din asociatie.Mai ales ca la pagina 3 din statut art.31se scrie:"prevederile prezentului statut au fost redactate .... de catre asociati ..." si urmeaza "numai" sapte iscalituri rezultind ca acestia sunt asociatii.Respectivii puteau sa anexexe si cartea de telefon a orasului insa asta nu insemna ca automat toti "abonatii" devin membrii ai asociatiei
R2
-nu bati cimpii cu atributiunile notarului in UE uitind ca acesta in INCHEIEREA DE AUTENTIFICARE NR.5932 scrie:"Fusulan Elena..Branduse Ieronim,care confirma exactitatea datelor din tabelele anexate,care fac parte integranta din act si care arata ca au mandatul expres al tuturor locatarilor asa cum rezulta din P.V.din 25.10.1998".
De aici se inteleg doua lucruri "tabelele anexate" ca datele sunt reale situatie care nu o contest insa care nu obliga la nimic din cauza ca din P.V. din 25.10.1998 nu rezulta de loc ca 403 propietari si-au dat "mandatul expres".Mai mult in ACORDUL DE ASOCIERE pg.1 la art.1se refere la propietariii "infiati" la nivel scara iar la pg.8 art.9.1 se face precizarea ca a fost redactat de "asociati" si urmeaza "numai" sapte iscalituri lipsind "restul" iscaliturilor pana la 410
-eu pot sa dau la notar o declaratie pe propria raspundere in care sustin ca sunt fiul regelui Mihai. Gasesc si sapte martori "oameni de bine" care sa confirme asta insa nu inseamna ca avind acest act care :"are forta probanta prevazuta de lege" sa darim poarta la Consililiul Judetean ca sa revendic o "felie" din castelul Bran.
-uita ca in ACORDUL DE ASOCIERE pg 1 la art 1.3 se precizeaza:"Anexa 1, care face parte integranta din prezentul Acord de Asociere cuprinde lista apartamentelor din propietate,suprafata corespunzatoare ..."iar acesta "ANEXA 1" in fapt nu exista in cadrul dosarului in schimb apare ANEXA 2 intitulata "descrierea propietatii" in care se limiteaza la descrierea ei la nivel scara probabil o noua varianta de nationalizare uitind ca din 1989 propietatea a fost defalcata la nivel apartament

R3
Contrar Art. 11.din ORDONANTA .27/ 2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor care prevede:" - În cazul în care prin petitie sunt sesizate anumite aspecte din activitatea unei persoane, aceasta nu poate fi solutionata de persoana în cauza sau de catre un subordonat al acesteia." exact asta s-a intimplat eu o reclam pe Ene Alina si ea imi mai bate si obrazul

R4
se pare ca apare o fisura in "logica-beton" in care accepta ca parca eu am totusi dreptate insa sustine in mod gresit ca nici in acest caz eu nu pot sa "divortez" de A.P.

Rx
-nu te faci ca ploua si nu dai raspunsuri cind nu iti convine astfel eu am afirmat ca nu am fost instiintat, convocat si nu am participat la adunarea de constituire , nu m-am angajat si nu am iscalit nici un act in acest sens .In baza datelor prezentate mai sus generalizez afirmind ca toti propietarii de pe scara sunt exact in aceiasi situatie deosebirea fiind ca eu am constientizat asta si imi pasa.

     Tot "scobind" prin legislatie pot sa scriu precum Dan Diaconescu cuvintul magic "SENZATIONAL" descoperind legea in baza caruia functioneaza toate asociatile si fundatiile din tara implicit si asociatia de propietari si care arata:
----begin
Ordonanta nr. 26 din 30/01/2000 cu privire la asociatii si fundatii

Art. 5. - (1) Asociatia dobândeste personalitate juridica prin înscrierea în Registrul asociatiilor si fundatiilor aflat la grefa judecatoriei în a carei circumscriptie teritoriala îsi are sediul.

Art. 6. - (1) În vederea dobândirii personalitatii juridice, asociatii încheie actul constitutiv si statutul asociatiei, în forma autentica, sub sanctiunea nulitatii absolute.
(2) Actul constitutiv cuprinde, sub sanctiunea nulitatii absolute:
a) datele de identificare a asociatilor: numele sau denumirea si, dupa caz, domiciliul sau sediul acestora;
b) exprimarea vointei de asociere si a scopului propus;
......
d) sediul asociatiei;
......
i) semnaturile asociatilor.
(3) Statutul cuprinde, sub sanctiunea nulitatii absolute:
a) elementele prevazute la alin. (2), cu exceptia celor de la lit. g) si h);
---end
     Daca nu te numeste Ene Alina poti usor observa ca in Actul constitutiv si in statut al A.P. 162 lipsesc tocmai:
      a) datele de identificare a asociatilor: numele sau denumirea si, dupa caz, domiciliul
b) exprimarea vointei de asociere si a scopului propus;
d) sediul asociatiei;
i) semnaturile asociatilor.
si asta pentru toti asociatii chiar "adresa" are o problema ca de fapt defineste scara blocului fiind vorba de un culoar de trecere spre usa din spatele blocului,din punct de vedere al Politiei si a Cartii Funciare aceasta adresa nu exista. Daca nu uit trebuie sa-i reclam si la pompieri ca au blocat accesul la aceasta use. Una peste alta A.P intra sub " sanctiunea nulitatii absolute", normal "trecind" pe la notar si grefa are personalitate juridica insa nu are membrii, propietate si in general "obiectul muncii" deci este virtuala iar eu sunt stresat de un "miraj" care se bazeaza pe "credinta" lui Branduse si functionarei Ene Alina

     Cu acest material cred ca am epuizat acest "level" si o sa trec la urmatorul mai ales ca am descoperit ca exista o sarbatoare religioasa intitulata:"Duminica iubirii vrajmasilor" si in calitate de bun crestin consider ca este o discriminare ca o singura zi pe an se te ocupi de ei asa ca la nivel apartament 14 o transform in :"Ziua iubirii vrajmasilor". In tinerete printre alte nebunii am avut tangenta si cu arte martiale si "sensie" m-a obligat sa invat "crezul' care tradus semnifica:" sa aduci sufletul adversarului linga sufletul tau" problema putea fi rezolvata si prin sugrumare daca respectivul era mai greu de cap.
     Despre Alina Ene ce sa spun daca ar fi barbat asi spune ca dobitoc si cretin ca "el" nu am intilnit insa fiind femeie nu imi permit sa o jignesc asa ca ma rezum sa spun:"e' frumoasa foc!"
     Pentru cine are timp si chef la urmatorul link se gaseste un  pdf  cu toate documentele de infintare iar la ultima pagina (17) sunt citeva explicatii.

P.S. 1 Ca sa scap de reactile cititorilor cu nivel de gindire DEX: "...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin si mi le asum,..."

P.S.2 de fapt eu sunt foarte atent la sintaxa cind sunt in linia de comada dind comenzi dos sau linux ca "boul" de calculator nu este in stare sa priceapa ca atunci cind am tastat "virgula" de fapt ma gindeam la "punct" insa am pretentia la oamenii care si inteleg ce citesc sa faca aceste corectii mental si de aici apare neglijenta mea.

       Insemnari =111   Vizitatori =20419  lived days =22652

 


Home Popescu-Colibasi


click spre "negustori"