229 Know-how "cabina dus"


A.S.       Ca sa pot fi inteles mai usor va rog inainte de a ma asculta sa va uitati pe un material copiat cu placere de mine numit  hacker  si mai jos explic ce am vrut cu acest proiect

     Deranjat de perdeaua de la cada am luat masuri cumparind o cabina de dus. Problema este ca aceasta era gindita pentru o cadita instalata in coltul baii. Au urmat ani in care impachetata a asteptat sa gasesc rezolvarea "soft' de instalare. Intre timp am pierdut si instructiunile de instalare si a devenit problema de "lego".

   Am reusit sa ii fac un cadru in care sa o montez de proba in "birou", rezolvind cu doua "menghine" si problema fixarii ei pe cada dupa cum se vede (click pe img.) mai jos:
  Normal a mai trecut timpul pina am mai gindit diferite amanunte tehnice pana intr-un sfirsit ajungind la forma finala Unul din putinele "proiecte" finalizate in Ap.14. Lista este imensa insa partea proasta este ca atunci cind ma lamuresc in "cap" cum trebuie facut nu mai aloc si timp pentru a realiza practic, preferind sa ma apuc de rezolvarea altuia normal tot in "cap".Explicatii suplimentare gasiti la  230 Know-how 

Published 03 iulie 2009
Datorita dv. din cele 39.1097 bloguri existente pe   Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 382 in TOP la data de 07.05.09 .
Insemnari=229   Vizitatori=128378   lived days=23307  days D.P.=4293
                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!