230 Know-how


 
Inainte de a comenta recomand sa se citeasca cu atentie ce scrie    aici

     Wiki citire:" Know-how este un termen preluat din limba engleza, care desemneaza cunostinte specifice, detinute de o persoana fizica sau de o întreprindere, asupra unui produs sau procedeu de fabricatie, adesea obtinute prin lucrari de cercetare si de dezvoltare importante si costisitoare. În practica know-how-ul poate consta în informatii concrete despre procedeele de combinare a unor substante si materiale pentru obtinerea unui produs finit.
      Detinatorul unui know-how nu are un drept exclusiv asupra informatiilor, procedeelor si elementelor conexe care sunt incorporate într-un contract de know-how. Noutatea know-how-ului este subiectiva, si tine doar de cunostintele beneficiarului. Oricine poate folosi procedee si tehnici identice de fabricare daca a ajuns în mod corect la cunoasterea lor."

      Pornind de la "subject" a iesit ce se aude mai jos :

Playerul permite ca la redare sa treaca pe "pause" daca vreti sa consultati un link si nu uita pana unde am "macanit". In caz de dificultati la redare aici este ca  mp3 .

Diverse

      Fisierul audio wav= 24,6M defaut 40kbps mp3=10,6M iar "voice" 8kbps=2,12M

     


Unul din putinele "proiecte" finalizate in Ap.14. Lista este imensa insa partea proasta este ca atunci cind ma lamuresc in "cap" cum trebuie facut nu mai aloc si timp pentru a realiza practic, preferind sa ma apuc de rezolvarea altuia normal tot in "cap".Published 05 iulie 2009
Home
  Insemnari=230  Vizitatori=128601  lived days  lived days= 23309  days D.P.= 4295 cu regim de "duminica"  days I.=4295  si merg pe "virfuri"
Datorita dumneavoastra din cele 39.1097 bloguri existente pe   Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 382 in TOP la data de 07.05.09 .
Pagina html a fost reparata in 23 noembrie 2013 originalul este pe weblog.ro

 

                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"