402 Napirlesc upgrade A.R.


 

    Am mai spus si repet sunt articole care imi plac foarte mult si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez si la mine pe site. Consider ca este o onoare pentru mine sa le reproduc si pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult Valoare Adaugata) Ca reusesc sau nu asta este alta poveste. Sursa este din corespondenta cu   Domnul A.R.


Sa traiti si bine v-am regasit!
Cand scriu aceste randuri nu sunteti la postul de lupta.Oare v-ati culcat asa devreme?
Referitor la subiect,auditie 5,continut de nota 10.
In afara de problema "naparlirii",fiecare cuvant ce l-ati rostit acolo parca era gandit si rostit de mine.
Nu mi-ati spus pana acum daca aveti un auditoriu cu care sa corespondati.Aveti o estimare a numarului de ascultatori?Eu zic ca merita auzit ceea ce va framanta.Eu nu simt nevoia sa "dau din mine" din cauza convingerii ca totul este in zadar.Ceea ce se intampla nu e de azi de ieri,ci de vreo 100 si ceva de ani,doar ca acum totul a capatat forme paroxistice.Aveti dreptate,pleaca "astia" si vin "ailalti"pe care ii stim de 20 de ani.Si atunci,Dan Popescu Colibasi si A.R. de ce sa mai voteze,sau mai precis,cu cine?
Baiatul meu care nu gaseste o slujba mai de doamne-ajuta,mi-a spus ca Romania nu va iesi niciodata din "tranzitie"pentru ca la 4 ani o ia de la capat.El a remarcat corect fara a avea experienta noastra de viata,dar observa foarte stiintific fenomenele economice.
Si nici aceste aspecte(luatul de la cap periodic) nu sunt o noutate,Romania,in afara perioadei Regelui Carol I,nu a avut planuri si viziuni de dezvoltare pe termen lung.Si batranul Carol I sesizase teribil psihologia politica a romanului si a instituit,daca va amintiti,asa numita "rotativa guvernamentala".O legislatura liberalii,una coservatorii,astfel ca evita circul alegerilor si fiecare stia la ce sa se astepte.Stiati ca Regele Carol I a vrut sa abdice de 4 ori?Nu putea si pace sa se obisnuiasca cu naravurile autohtone.La o discutie cu Otto von Bismarck,acesta i-a spus ca a fi roman este o profesie si nu o apartenenta la o natie.Si tot Carol I spunea in diverse ocazii ca Romania nu duce lipsa de specialisti ci de caractere.Nu degeaba,cand trebuia sa dea mana cu vreun ministru sau parlamentar ii intindea doar doua degete.
Orice ar fi fost in scurta istorie a acestui stat,guvern ca a lui Boc nu s-a mai vazut.Cum de ne-a fost dat sa traim asemenea vremuri,nu stiu si sa fiu sincer,nici nu m-am asteptat.Si ce sa asteptam de la viitor?Vorba Dvs.,nu mai cadem cu 10m/s ci cu 7m/s,dar sunt sanse de a se accelera caderea,ca frane nu-s.
Eu pe termen lung nu stiu ce sanse sa dau tarii asteia,ca entitate vorbesc.Sunt poate prea pesimist.Stau insa si ma gandesc ce ar fi fost aici daca nu aveam norocul sa ne ia cu forta in Uniunea Europeana.Ma  duce  gandul la Uzbekistan,Kazahstan sau ceva de pe acolo.
Asa ca,D-le Popescu,mai bine ganditi-va numai la lucruri tonice,frumoase si mai ales la...Vladut.Noi ne-am vazut norocul.
Nu mai departe de 2-3 zile in urma,am reusit iar(pentru a cata oara?) sa ne facem de ras cu manuscrisele lui Emil Cioran.Cred ca va rade Europa toata vara,mai ales ca sunt amestecate nume de prestigiu(casa de licitatie cea mai mare din Franta,director de editura mare)in care am dat cu caca.
Asa e si gata.
Noapte buna! Al Dvs.pe aceeasi lungime de unda,A. R.
Am raspuns verbal cu  "My Voice Email"     +.P.S. accesind acest  link ajungeti in pagina home a blog-ului
free counters

 


    E-mail            © 2009-2085 ASCII-Lob       Home    Popescu-Colibasi  

click spre "negustori"