ing-e-moartea


 


    Am mai spus si repet sunt articole care le consider utile si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez si la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult Valoare Adaugata) Ca reusesc sau nu asta este alta poveste. Sursa acestui articol este  aici ING e moartea

Credeam ca BCR este de departe cea mai stupida banca din galaxie. Nici vorba. Astazi am scapat ca prin minune de atac cerebral incercand sa platesc o banala factura la ING. Factura era in euro, contul al unei firme oarecare. Contravaloarea: 2.354 euro. A fost imposibil.

Prima data eram la Universitate, vad o sucursala, ma reped, dar doamna de la ghiseu imi spune:”Daca n-aveti card ING nu puteti plati”. De ce? “Pentru ca aici n-avem casierie. E doar office”. Interesant, zic, si unde aveti casierie? “La Opera”. Da, dar la Opera n-am unde parca. Plec, ma duc pe bulevardul Decebal unde mai aveam treaba, iar vad un ING. Zic eu hai ca poate o rezolv aici. Aceeasi poveste:” N-avem casierie”. Dar nu suntei banca? Banca nu lucreaza cu bani? “Ba da, dar nu aici. Mergeti spre Unirii langa blocul Zepter”. Disperat incerc sa fac asa, sigur ca n-am unde parca.

Ma intorc, las masina in rondul Alba Iulia si o iau pe jos pana la jumatatea distantei spre Unirii. Intru si ma asez la ghiseu la o coada de 20 de minute. In spatele meu un alt napastuit intreba:”Stiti doamna cand se repara bancomatul ca nu merge?” I se raspunde:”Trebuie sa vina cineva azi sa se ocupe”. Hai ca e bine, ma gandesc eu si exact inainte de a implini 80 de ani imi vine randul.

Ii prezint speta functionarului care imi spune: “Aveti nevoie de formularul albastru pe care il luati de la biroul celalalt. Dar suma trebuie rotunjita. ING nu lucreaza cu monede”. Pai n-am monede, am 5 hartii de 500 de euro. “Nu conteaza. Trebuie sa rotunjiti suma”. O fractiune de secunda si de metaconstiinta m-au despartit de un destin tragic si de prima stire in jurnalele de astazi. Ca sa nu mor si nu omor am luat-o la fuga. Noroc ca stau bine cu fugitu’ dupa cum v-am povestit in postul anterior.

Am dat telefon la firma cu factura, le-am zis sa-mi faca una in lei platibila la orice banca zdravana la creieri. in 15 minute cu totul rezolvasem smenozeala. De mos Nicolae si de mos Craciun, de sfintele Moaste si cu ocazia zilei recolteti si a tripletilor imi doresc din tot sufletul ca ING sa moara in chinuri groaznice. DA!accesind acest  link ajungeti la:" ING probleme cu MB ??"

 


    E-mail            © 2009-2085 ASCII-Lob       Home    Popescu-Colibasi  

click spre "negustori"