317 Doamna Luca Aurora


 


Ante Scriptum  ca sa nu fiu "papagal" cititi intii aici in special pct.5

Ca sa intelegeti ce doresc sa transmit intii cititi "Dv. faceti numai reclamatii" :

     Trebuie sa ajung la A.P. 162 sa-mi achit obligatile financiare si sa mai inregistrez o  cerere . Mai nou sunt suspectat de Comitetul Oamenilor Muncii (cei harnici si muncitori) ca sunt nebun si sunt convins ca ei efectiv nu ma inteleg insa supozitia se termina in coada de peste. Este perfect posibil ca sa am un comportament irational fata de normele civice si atunci am o problema insa este posibil ca de fapt eu sa am un comportament perfect rational in raport cu normele civice care sa para irational pentru cineva care nu are habar de aceste norme. In ambele cazuri este nesemnificativ numarul de "partizani" a unei supozitii.

     Doamna din titlu teoretic este salariata mea care imi administreaza propietatea in fapt este "tortionara" care aplica in practica cele sugerate de Branduse (presedintele A.P.162). Ii inteleg pe ambii pentru cel din urma este vital pentru integritatea scaunului sa ma reduca la tacere ca "macaneala mea" poate provoca trezirea celor "harnici si muncitori" iar distinsa doamna se comporta firesc si normal intrind in categoria generica de : "oameni de "bine" cu inalt spirit "civic" care conform reclamei spun:" cum vrei tu matusica ca sa fi tu fericita!" datorita  EfectuluiLucifer prin care isi  testeaza obedienta chiar simt placere cand tortureaza

     Din practica stiu ca nu pot avea un dialog cu domna Luca din cauza bruiajului de tip  vuvuzela  si cum il depasesc pe Boc care "articuleaza fraze" (Eba citire) eu trebuie sa "gindesc/exprim in fraze" ca sa nu fiu intrerupt transmit aici ce am de spus.

"Please burn your cigarette, sit back, relax & enjoy your coffee. This will take more than couple minutes."

in fundal gindesc insa  "Haka" 
-ca sa nu va plictisiti "video" cind ma ascultati ma vedeti "zmucit" la 60 sec.


Camera web  "online"  se poate accesa prin link 

pentru documentare completa accesati  Asociatia de Propietari nr. 162 
accesind acest  link ajungeti in pagina home a blog-ului
Published 12 septembrie 2010

  Insemnari=317    lived days=23743  days D.P.=4729

 


    E-mail            © 2009-2085 ASCII-Lob       Home    Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"