303 prefect de Cluj


 


A.S. cei care au ajuns din intimplare pe blog sa treaca pe   "aici"  unde sunt explicatii in ordine cronologica ca sa se lamureasca ce "ciorba" se gateste.

      Sursa vine de la Cluj si este   "aici" 

Florin Stamatian a întrerupt brusc interviul cu reporterul din Dej

„Eu nu am planuri!” „Eu vorbesc ce vreau eu, nu ce vrei dumneata”, i-a spus prefectul Clujului, Florin Stamatian, unei ziariste de la postul Somes TV din Dej, în timp ce aceasta încerca sa afle despre problemele economice ale zonei Dej-Gherla. Toata scena s-a petrecut ieri, în biroul primarului din Dej.

Aflat într-o vizita de lucru la Dej, în timpul unui interviu acordat unui reporter de la televiziunea locala Somes TV, prefectul judetului Cluj, Florin Stamatian, a întrerupt brusc interviul, în momentul în care ziarista a încercat sa afle despre problemele economice ale zonei Dej.
„Eu nu am planuri!” „Eu vorbesc ce vreau eu, nu ce vrei dumneata”, i-a spus prefectul reporterului Daniela Moldovan.

Ziarista încerca sa afle detalii legate de problemele economice ale Dejului. Deoarece Florin Stamatian a raspuns pe lânga subiect, facând referire la oalta tema, reporterul a reluat întrebarea, moment în care prefectul a întrerupt interviul cu replica „Eu vorbesc ce vreau eu, tu ce vrei dumneata.”

Ioana Jeler, redactor-sef al Somes TV, sustine ca reporterul încerca sa afle de problemele economice ale zonei, mai ales ca prefectul ajunge destul de rar în Dej. „El venind foarte rar în zona am rugat-o sa-l întrebe ce se mai întâmpla pentru ca îl prindem foarte rar. Probabi el nu a stiut raspunsul. Având experienta cu alti prefecti, am zis ca trebuie sa stie ce se întâmpla. În schimb, el jignit-o pe colega mea în fata primarului”, ne-a declarat redatorul-sef de la Somes TV.

„Nu suntem de acord sa fim umiliti, noi vrem sa aflam informatii si sa le transmitem mai departe”, a conchis aceasta.

Legat de acest subiect, prefectul Stamatian ne-a declarat, în aceasta dimineata, ca la Dej a fost o „tentativa de interviu”. „Pur si simplu m-a întrerupt. Eu i-am spus una si ea vroia alta, pe când la interviu îl lasi pe om sa formuleze. Domnisoara de acolo a pus o întrebare eu am început sa raspund, începând sa formulez fraza. Dânsa a spus «lasati asta sau spuneti la colega, mie sa-mi spuneti nu stiu ce». Vroiam sa fac o fraza introductiva, pe care mi-a întrerupt-o. Ei nu i-a placut cum vorbesc eu. Daca nu-i place... eu nu mai am altceva de declarat”, a comentat prefectul.

 


pot fi contactat prin E-mail            © 2009 ASCII-Lob            Home Popescu-Colibasi


click spre "negustori"