272 "Harnic si muncitor"


 


A.S. cei care au ajuns din intimplare pe blog sa treaca pe   "aici"  unde sunt explicatii in ordine cronologica ca sa se lamureasca ce "ciorba" se gateste.

     Dupa ce va informati cu cele semnalate pe linkuri si va delectati cu "Dorel" aplicati sloganul:" Please burn your cigarette, sit back, relax & enjoy your coffee. This will take more than couple minutes." si audiati "soundtrack-ul" ce se aude mai jos :

Playerul permite ca la redare sa treaca pe "pause" daca vreti sa consultati un link si nu uita pana unde am "macanit". In caz de dificultati la redare aici este ca  mp3 .

  • Linkuri

    • am trimis la AP162 o adresa in care "cam" ironizam pe cei "harnici si muncitori"
    • Direct vizat presedintele sare in apararea lor si ma obliga la prezenta replica. In raspuns se poate remarca lipsa de coerenta logica la nivel propozitie sustinind ca AP 162 nu face deosebiri intre propietari insa in continuarea totusi face. Se mai poate remarca ca Branduse isi aroga dreptul de a raspunde in numele A.P. 162. Legal comitetul raspunde iar presedintele prin stampila si semnatura numai autentifica acest raspuns colectiv. Dar cine are timp de asemenea "amanunte" legale nesemnificative pentru cineva "harnic si muncitor".

Dorel cel "Harnic si muncitor"

  Insemnari=272    lived days=23480  days D.P.=4466

 


    E-mail            © 2009 ASCII-Lob       Home    Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"