269 Jane Burgermeister


 


     .Am gasit acest articol la  cronica de tara unde este mai frumos redactat si cu "poze"

      O jurnalista pune sub acuzare Organizatia Mondiala a Sanatatii si Organizatia Natiunilor Unite, pentru bioterorism si tentativa de genocid

      Gripa porcina este o pandemie fabricata mediatic, pentru a elimina o parte din populatie printr-un vaccin obligatoriu de Emilia Kareva

       O jurnalista austriaca de investigatii avertizeaza lumea ca cea mai mare crima din istoria umanitatii e pe cale sa fie comisa, prin vaccinarea împotriva gripei porcine. Jane Burgermeister a depus pe 10 iunie un dosar de acuzare catre FBI împotriva Organizatiei Mondiale a Sanatatii(OMS), Organizatiei Natiunilor Unite (ONU) si a câtorva dintre cei mai sus-pusi oficiali ai SUA, pentru bioterorism si încercarea de a comite crime împotriva umanitatii, prin vaccinarea împotriva virusului AH1N1.
Ea solicita interzicerea masurilor de vaccinare fortata în statele unde legea prevede obligativitatea vaccinarii, precum SUA sau Franta. Jane Burgermeister a luat atitudine si împotriva companiilor farmaceutice Baxter si Avir Green Hills Biotechnology, pe care le-a dat în judecata în luna aprilie pentru producerea unui vaccin contaminat pentru gripa aviara. Jane Burgermeister a luat atitudine si împotriva companiilor farmaceutice Baxter si Avir Green Hills Biotechnology, pe care le-a dat în judecata în luna aprilie pentru producerea unui vaccin contaminat cu gripa aviara. În afara acuzatiilor ce sunt acum investigate împotriva celor doua companii farmaceutice, ea a mai depus plângere si împotriva OMS si Baxter, cu privire la un caz de epidemie a gripei porcine – pornit de la fisurarea unei fiole destinata unui laborator de cercetare – declansata într-un tren Intercity în Elvetia. Cea mai mare îngrijorare a lui Jane Burgermeister este ca „în ciuda faptului ca Baxter a fost prins asupra faptului, aproape provocând pandemia, compania merge mai departe, alaturi de celelalte companii farmaceutice aliate, furnizând vaccinuri pentru pandemii”. Baxter a anuntat oficial ca vaccinul împotriva gripei porcine va fi disponibil pe piata din luna iulie a acestui an.
La scurt timp dupa ce a facut publice acuzatiile sale, aceasta a fost concediata. „Cred ca aceasta decizie a fost legata de depunerea plângerii pentru bioterorism fata de oamenii din Statele Unite si din întreaga lume. Pentru ca am dreptul ca cetatean sa raportez o infractiune în cazul în care exista dovezi credibile, intentionez sa deschid un proces împotriva revistei Pennwell” explica ea. „Am mai auzit si despre alti jurnalisti, care, ca si mine, au fost concediati sau hartuiti, pentru ca au scris pe aceasta tema”, a declarat Jane Burgermeister. Cu toate acestea, nu se poate spune ca duce lipsa de cititori, pentru ca blog-ul ei personal birdflu666.wordpress.com, a înregistrat peste 10 milioane de vizitatori în ultima perioada. Primul sindicat criminal la nivel global În documentul numit „Probe pentru bioterorism” depus la FBI, Burgermeister indica un sindicat corporatist criminal la nivel international si ofera detalii amanuntite cu privire la încercarea sa de a duce la capat planul sau de genocid, prin eliberarea unui virus mortal de gripa si prin instituirea unui program de vaccinare fortata. În acest raport afirma: „Exista dovezi ca organizatii precum OMS si ONU si companii farmaceutice care produc vaccinuri – de exemplu Baxter si Novartis – fac parte dintr-un singur sistem aflat sub controlul unui grup criminal de baza, care se ocupa de coordonarea strategica si care a finantat dezvoltarea, productia si eliberarea de virusi artificiali, pentru a justifica vaccinarile în masa cu o substanta ce reprezinta o arma biologica, pentru a decima populatia Statelor Unite si a controla bunurile si resursele din America de Nord.”

      Jane Burgermeister spune ca cei care conduc lumea din umbra (francmasonii), îsi stabilesc obiectivele strategice în secret, folosind Comisia Trilaterala si reuniunile Bilderberg. „Pot fi identificati ca si Illuminati, un grup asemanator familiilor mafiote, care are în centru dinastii familiale”. Acesta este „primul sindicat criminal la nivel global cu bazele în centrele bancare off-shore” (centrele bancare off-shore sunt înregistrate într-o tara sau un teritoriu intitulat  „paradis fiscal”, întrucât nu sunt impozitate sau sunt impozitate doar într-o mica masura) care angajeaza organizatii internationale, cum ar fi ONU si OMS în interes propriu.
În procesul ei, curajoasa jurnalista sustine ca pandemia de gripa a fost fabricata si „este parte a unui plan pe termen lung al sindicatului, care si-a construit un numar mare de lagare de concentrare FEMA (Agentia Federala de Administrare a Urgentelor – Federal Emergency Management Agency), dotate cu incineratoare si gropi comune, în state precum Indiana si New York, pentru a baga oamenii în carantina si a se scapa de cadavrele celor ucisi prin atacuri cu arme biologice.”
Anumite site-uri de pe Internet, care duc campanii de demascare a planurilor francmasoneriei mondiale, Infowars si Prison Planet, au postat o serie de articole cu privire la gropile comune din lagarele FEMA. În februarie, Daily Newscaster publica un raport cu privire la FEMA si vaccinarile împotriva gripei porcine, precum si planurile pentru gropi comune în vecinatatea orasului Chicago si în partea de nord a Indianei. În luna martie a acestui an, Infowars a postat un articol detaliat cu privire la locatiile gropilor comune din Arizona si Texas .
Program camuflat pentru arme biologice Dosarul „Probe pentru bioterorism” contine dovezi pentru acuzatiile pe care jurnalista austriaca le aduce unor persoane foarte sus-puse. Lista este consistenta: Barak Obama, presedintele SUA, David Nabarro, coordonatorul ONU pe probleme de gripa, Margaret Chan, directorul general al OMS, Kathleen Sibelius, secretar al Departamentului pentru servicii si sanatate publica al SUA, Janet Napolitano, secretar al Departamentului de securitate interna al SUA, bancherii David de Rotschild, David Rockefeller, George Soros, Werner Faymannn, cancelar al Austriei, Alois Stoger, ministrul sanatatii din Austria. Acestia fac parte din acel sindicat corporatist al crimei, la nivel international, care a dezvoltat, produs, depozitat si întrebuintat arme biologice pentru eliminarea populatiei Statelor Unite si a altor tari, cu scopul obtinerii de câstiguri financiare. OMS, Uniunea Europeana, centrele americane CDC pentru controlul epidemiilor si alte laboratoare de cercetare, FEMA, companiile producatoare de vaccinuri si Departamentul pentru servicii si sanatate publica al SUA au interactionat între ele pentru a dezvolta si distribui arme biologice si au obtinut fonduri prin sistemul bancar si prin mecanismul comertului global de narcotice.

      Jane Burgermeister îi acuza pe acestia ca au complotat la conceperea, finantarea si participarea la faza finala a implementarii programului camuflat pentru arme biologice, program incluzând si companiile farmaceutice Baxter si Novartis. Au conceput si apoi eliberat agenti biologici letali, în special virusul gripei aviare si virusul gripei porcine, pentru a avea pretextul programului de vaccinare fortata, în masa, program prin care s-ar putea administra un agent biologic toxic ce ar cauza moartea populatiei vaccinate. Aceasta actiune este o violare clara a Actului Antiterorism prin arme biologice. Vaccin infestat cu virusul gripei aviare combinat cu virusul gripei umane
Acuzatiile lui Jane Burgermeister includ dovezi ca Baxter AG, subsidiara austriaca a Baxter International, a eliberat în mod intentionat 72 kg de virus al gripei aviare, distribuit de OMS în iarna lui 2008 în 16 laboratoare din 4 tari. Laboratorul Baxter din Austria, unul din cele mai sigure laboratoare din lume, nu a urmat cei mai simpli si esentiali pasi pentru a pastra în siguranta 72 kg dintr-un patogen clasificat ca si arma biologica, la distanta de toate celelalte substante, permitându-i sa se amestece cu virusul gripei umane obisnuite. Vaccinul infectat simultan cu virusul gripei aviare si umane a fost vândut de compania Baxter firmei AVIR Greenhills Biotechnology din Austria, care la rândul sau a comercializat-o catre alte patru firme din Cehia, Slovenia si Germania. În Cehia, un membru al personalului de la BioTest a testat materialul destinat vaccinarii pe dihori. Toti dihorii injectati au murit. Incidentul a trezit suspiciuni, care s-au dovedit îndreptatite: analizele au dovedit ca produsele respective contineau virusul activ H5N1, cel care produce temuta gripa aviara. Mai mult decât atât, s-a dovedit ca vaccinul era simultan infectat si cu virusul care produce gripa umana, H3N2! Problema rezida nu doar în livrarea unor produse contaminate cu virusul gripei aviare, ci în combinarea acestuia cu virusul gripei umane, practica despre care expertii în bio-securitate afirma ca ar trebui complet interzisa, deoarece poate duce la aparitia de mutatii pentru a infecta fiintele umane cu gripa aviara si astfel se poate produce o mult temuta pandemie..

      Acest incident nu a fost investigat nici de catre OMS, nici de UE, nici de autoritatile pentru sanatate din Austria . Nu s-a investigat continutul materialului virusului si nu s-a publicat nicio informatie cu privire la implicatiile genetice ale eliberarii virusului. Ca raspuns la întrebarile parlamentare din 20 mai, Alois Stoger, ministrul sanatatii din Austria, a dezvaluit faptul ca incidentul nu a fost abordat ca atentat la bio-securitate, asa cum ar fi trebuit, ci ca ofensa la adresa codului veterinar. Un medic veterinar a fost trimis la laborator pentru o scurta inspectie.
Jurnalista austriaca dezvaluie faptul ca eliberarea virusului ar fi trebuit sa fie un pas esential pentru declansarea unei pandemii de nivel 6. Ea enumara legile si decretele care ar permite ONU si OMS sa preia Statele Unite în cazul unei pandemii. În plus, legislatia care solicita respectarea vaccinarilor obligatorii ar fi pusa în vigoare în Statele Unite în conditiile declararii pandemiei.
Virusuri produse în laborator Jane Burgermeister sustine ca întreaga afacere a pandemiei gripei porcine este bazata pe o mare minciuna referitoare la faptul ca nu exista niciun virus natural care sa reprezinte o amenintare pentru populatie. Ea prezinta dovezi ce duc la concluzia ca virusul gripei aviare si cel al gripei porcine au fost, de fapt, produse în laborator, folosind fonduri de la OMS si de la alte agentii guvernamentale. Aceasta „gripa porcina” este un hibrid format din gripa porcina propriu-zisa, gripa umana si gripa aviara, ceva ce poate veni numai din laborator, conform multor experti.
  OMS sustine ca aceasta „gripa porcina” se împrastie si ca trebuie declarata pandemia, ignorând cauzele fundamentale. Virusii ce au fost eliberati au fost creati si eliberati cu ajutorul OMS, iar OMS este responsabila în cea mai mare masura pentru pandemie. În plus, simptomele presupusei „gripe porcine” nu pot fi diferentiate de cele ale gripei normale. Aceasta „gripa porcina” nu cauzeaza decesul mai mult decât o face o gripa obisnuita. Burgermeister afirma ca cifrele reprezentând numarul deceselor cauzate de „gripa porcina” nu sunt reale. Nu exista potential pandemic decât în cazul în care se procedeaza la vaccinarea în masa, în intentia de a proteja populatia. Exista suficiente temeiuri de a crede ca vaccinarile obligatorii vor fi contaminate cu boli special concepute sa duca la deces.

      În dosarul conceput de aceasta se face referire la un vaccin împotriva gripei aviare al Novartis, cu licenta, vaccin ce a ucis 21 de oameni fara adapost din Polonia în vara lui 2008 si a avut ca „prima urmare” o „rata de efecte secundare”, astfel îndeplinind conditiile definitiei guvernului american pentru o arma biologica (un agent biologic desemnat sa cauzeze o rata de efecte secundare, de ex. deces sau vatamare) printr-un sistem de transmitere (injectarea). Jane Burgermeister sustine ca acelasi complex de companii farmaceutice si agentii guvernamentale la nivel international, care au dezvoltat si eliberat material pandemic, s-au orientat spre profit, prin obtinerea de contracte din declansarea pandemiei.
Mass-media controlata de grupul ce coordoneaza programul „gripa porcina” contribuie la dezinformare pentru a pacali populatia din Statele Unite sa se vaccineze. Burgermeister mai sustine, în acuzatiile sale, faptul ca grupul de companii farmaceutice format din Baxter, Novartis si Sanofi Aventis sunt parte a unui program de arme biologice cu bazele în afara, finantat de acest sindicat international al crimei si conceput sa duca la crime în masa, pentru a reduce populatia lumii sub 5 miliarde în urmatorii 10 ani. Planul lor este sa raspândeasca teroarea pentru justificarea fortarii oamenilor sa renunte la drepturile lor, si, de asemenea, sa instituie carantina în tabere FEMA. Casele, companiile, fermele si terenurile celor ucisi vor fi gata de a fi înhatatede catre acest sindicat. Eliminând populatia Americii de Nord si a altor continente, elita internationala obtine accesul la resursele naturale neexploatate ale regiunilor, cum sunt apa si câmpurile petroliere nedezvoltate.
Dosarul complet include: - informatii complete si un studiu ce include coordonatele temporale, cauza probabila, definitiile si reglementarile OMS si ONU si istoricul incidentelor din aprilie 2009, legate de izbucnirea gripei porcine;
-  dovezi stiintifice ca virusul „gripei porcine” este un virus creat artificial (modificat genetic);
- dovezi stiintifice care indica faptul ca „gripa porcina” a fost conceputa astfel încât sa semene cu virusul gripei spaniole, din 1918, incluzând citate din „Gripa porcina 2009 este gripa spaniola din 1918 în varianta armata”, de dr. A. True Ott si un articol pe aceeasi tema din Science Magazine al dr. Jeffrey Taubenberger;
- dovezi ale eliberarii intentionate a virusului gripei porcine în Mexic; - dovezi ale implicarii Presedintelui Obama, care evidentiaza faptul ca vizita lui în Mexic a coincis cu recenta epidemie a gripei porcine si moartea unor oficiali implicati în calatoria sa. Este în dezbateri faptul ca presedintele nu a fost niciodata testat pentru gripa porcina, pentru ca fusese vaccinat anterior;
- dovezi ca Baxter este un element al unei retele de arme biologice;
- dovezi ca Baxter a contaminat în mod intentionat materialul de vaccinuri;
- dovezi ca Novartis utilizeaza vaccinurile ca arme biologice;
- dovezi cu privire la rolul OMS în programul armelor biologice;
- dovezi cu privire la manipularea legata de boala realizata de catre OMS, pentru a putea justifica declararea nivelului 6 de pandemie, pentru a controla Statele Unite;
- dovezi cu privire la rolul Laboratorului National de microbiologie al Canadei în programul armelor biologice; - dovezi cu privire la implicarea oamenilor de stiinta ce lucreaza pentru NIBSC (National Institute for Biological Standards and Control) din Marea Britanie si centrele americane CDC pentru controlul epidemiilor în conceperea virusului gripei porcine;
- controverse constitutionale: legalitatea sau ilegalitatea periclitarii vietii, sanatatii si a binelui public prin vaccinarea în masa;
- problema imunitatii si a compensarii ca dovada a încercarii de a comite o crima;
- dovezi cu privire la existenta unui sindicat corporatist international al crimei. 

  
accesind acest  link ajungeti in pagina home a blog-ului

 


        pot fi contactat prin E-mail            © 2009 ASCII-Lob            Home Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"