269 GRIPA PORCINA

 

Saccsiv’s Weblog

link spre articolul original din   Saccsiv’s Weblog
 
ZECE MINCIUNI referitoare la GRIPA PORCINA promovate in MASS-MEDIA
Posted by saccsiv on septembrie 21, 2009

Conform articolului Ten Swine Flu Lies Told by the Mainstream Media: Nota 2021 linkul nu mai functioneaza! 

„Principalele canale mass media sunt angajate în ceea ce noi, americanii, numim “minciuni pe fata“ în legatura cu gripa porcina. Pare a fi adevarat cu aceasta problema mai mult decât cu altele si mi-a devenit evident în ultima perioada când un coleg de-al meu – un autor de editoriale la un sindicat al ziarelor nationale – mi-a spus ca editorialul lor despre remediile naturale împotriva gripei porcine a fost respins de ziarele din toata tara. Multe ziare au refuzat sa publice editorialul si, în locul acestuia, au pus publicitate la “clinicile cu vaccinuri gratuite“.

Se pare ca media este atât de strâns legata de cei ce desfasoara vaccinarile încât vor face aproape totul pentru a dezinforma publicul. Si aceasta include si minciuna în legatura cu vaccinurile împotriva gripei porcine.

Sunt zece minciuni de baza ce continua a fi spuse de catre canalele principale de media (MSM) în legatura cu gripa porcina si cu vaccinurile împotriva gripei porcine.

Minciuna 1 – Nu se folosesc adjuvanti în vaccinuri

Am fost intervievat recent de reprezentantii unui mare canal de stiri, când reporterul a spus aceasta grozavie: nu sunt folositi adjuvanti în vaccinurile împotriva gripei porcine, a spus el!

L-am asigurat ca adjuvantii au fost, într-adevar, o parte importanta a remediului vaccinarii si ca au fost folositi excesiv de companiile de medicamente pentru a “extinde“ stocul de vaccinuri. Nu este un secret. Dar el a insistat ca i s-a spus în mod direct de catre reprezentantii unei companii farmaceutice ca nu au fost folositi deloc adjuvanti. Iar el i-a crezut! Deci tot ce va fi publicat de acum înainte de acest canal de stiri în legatura cu vaccinul împotriva gripei porcine pleaca de la premisa ca nu exista deloc adjuvanti în vaccinuri.

Minciuna 2 – Gripa porcina este mai periculoasa decât gripa sezonala

Aceasta minciuna începe în sfârsit sa se clarifice. Recunosc faptul ca în primele zile ale acestei pandemii chiar si eu am fost îngrijorat ca ar putea sa fie un ucigas global. Dar dupa ce am observat efectul foarte blajin pe care virusul l-a avut asupra oamenilor în lumea reala, a devenit clar ca aceasta reprezenta o gripa blânda, nu mai periculoasa decât una sezoniera.

Cu toate acestea, MSM continua sa promoveze virusul H1N1 ca fiind foarte periculos, inducând frica în mintile oamenilor si încurajându-i sa se grabeasca sa se vaccineze pentru o gripa ce nu are nici o probabilitate sa îi omoare mai mare decât fonfaiala obisnuita din timpul iernii.

Minciuna 3 – Vaccinurile protejeaza împotriva gripei porcine

Aceasta este cea mai mare minciuna dintre toate, iar media o promoveaza foarte mult. Ei insita ca vaccinarea protejeaza împotriva gripei porcine. Dar este complet fals. Chiar daca vaccinul produce anticorpi, nu este acelasi lucru ca imunitatea reala obtinuta de la un virus activ, în special daca virusul se modifica (asa cum se întâmpla adesea).

Asa cum am aratat într-un articol recent, vorbind statistic, probabilitatea ca americanii sa fie loviti de fulger este de 40 de ori mai mare decât sa fie salvati de catre vaccinul împotriva gripei porcine. (http://www.naturalnews.com/026955_s…)

Minciuna 4 – Vaccinurile sunt sigure

Si cum ar putea sa stie cu adevarat un jurnalist acest lucru? Nici un vaccin nu a fost supus unei adevarate testari pentru o durata stabilita a fi relevanta. “Siguranta“ acestor vaccinuri nu este mai mult decât speranta.

MSM, de asemeni, nu doreste sa aflati ce contin vaccinurile. Câteva din vaccinuri sunt compuse din fragmente virale ce se dezvolta în maimutele africane bolnave. Daca suna incredibil, cititi adevarata poveste aici : http://www.naturalnews.com/026779_s…

Minciuna 5 – Vaccinul nu este obligatoriu

Auziti aceasta minciuna tot timpul: vaccinarea împotriva gripei porcine este voluntara, spun ei. Dar nu este adevarat, daca esti angajat într-un loc unde vaccinurile sunt mandatate. Sunt milioane de americani carora li se spune de catre angajatorii lor ca daca nu se vaccineaza vor fi pur si simplu concediati. Este adevarat, în special în domeniul celor angajati în sistemul de sanatate si învatamânt.

Minciuna 6 – Daca te vaccinezi este un lucru bun pentru sanatatea ta

În realitate, un vaccin mai degraba îti dauneaza decât sa te ajute. Conform unui expert virusolog, rata actuala de mortalitate în urma infectarii cu virusul gripei porcine este mai joasa de 0.007 procente (http://www.reuters.com/article/heal…). Acest lucru înseamna ca virusul H1N1 ucide mai putin de o persoana din 100 000. Chiar daca vaccinul functioneaza, sa spunem 10 procente din timp, ar trebui sa se vaccineze un milion de oameni pentru a preveni o moarte din cauza gripei porcine.

Si pentru a vaccina un milion de oameni inevitabil ai rani sau ucide mai multi oameni, doar din efectele secundare ale vaccinului! Riscul tau net de decese va creste prin vaccinul împotriva gripei porcine.

Minciuna 7 – Vaccinul nu este compus din “virusi activi slabiti”

Când vaccinurile împotriva gripei porcine au fost anuntate prima data acum câteva luni, au fost descrise ca fiind realizate cu “virusi activi slabiti“. Acest lucru a fost mentionat direct în documentele CDC, printre alte surse.

Acest lucru aparent a speriat presa americana si de atunci informatia a fost scoasa din orice discutie în legatura cu vaccinarea. Acum, jurnalistii se vor certa cu tine si vor sustine ca vaccinurile nu contin deloc virusi activi slabiti.

Doar ca ei se înseala. Vaccinurile sunt într-adevar facute cu “virusi activi slabiti“. Un vaccin se face astfel: iei un virus activ, apoi îl slabesti (“atenuezi“) si îl injectezi în oameni.

Minciuna 8 – Spalati-va, spalati-va, spalati-va mâinile (pentru a evita expunerea)

Aceasta idee de a-ti spala mâinile de sute de ori pe zi este bazata pe presupunerea ca ai putea sa eviti expunerea la virusul gripei porcine. Dar nu este practic. Virusul este acum atât de raspândit încât toata lumea este cu siguranta expusa la acesta prin aer daca nu prin alte modalitati. Aceasta idee de a evita expunerea la virusul gripei porcine este un nonsens. Conversatia ar fi trebuit schimbata la modalitati de a supravietui la expunere printr-un sistem imun sanatos.

Bineînteles, spalatul mâinilor este o idee foarte buna într-un spital. Stiri recente arata ca doctorii sunt prea ocupati ca sa îsi mai spele mâinile încât astfel se raspândesc tot felul de microbi prin spitalele din întreaga lume.

Minciuna 9 – Copiii sunt mai vulnerabili în fata gripei porcine decât adultii

Aceasta este doar o minciuna pe fata, dar se foloseste pentru a se vinde vaccinurile. În momentul de fata, vaccinarile vizeaza în primul rând scolarii.

Dar adevarul este ca gripa porcina este extrem de blânda la copii. “Este mai blânda la copii“, spune Dr Marc Lipsitch de la Universitatea Hravard. “Este una dintre stirile cu adevarat bune referitoare la aceasta pandemie.“ Reuters chiar a avut curajul sa anunte aceasta stire, dar majoritatea canalelor de stiri înca mai spun ca cei mai vulnerabili sunt copiii.

Minciuna 10 – Nu mai este nimic de facut în afara de vaccinare si Tamiflu

Aici media minte prin omisiune. Canalele media principale pur si simplu refuza sa promoveze orice stire în care se vorbeste despre folosirea vitaminei D, ceaiurilor anti-virale sau remediilor naturale pentru a te proteja împotriva gripei porcine. În MSM sunt numai doua optiuni: vaccinurile si Tamiflu. Asta este. Nu exista alte optiuni în realitatea lor fictiva.

De ce media se teme atât de mult sa spuna adevarul în zilele acestea? De ce rapoartele despre gripa porcina nu pot vedea lumina zilei… doar pentru ca mentioneaza lumina soarelui si vitamina D ca remedii pentru gripa porcina? Marea industrie farmaceutica detine atât de mult monopolul asupra mass mediei încât nici o stire adevarata despre gripa porcina nu mai poate strabate.

Trebuie sa fie cu adevarat deprimant sa muncesti pentru mass media. Chiar si reporterii pe care îi cunosc nu mai pot suporta. Ei admit ca adevarul rar iese la iveala.

În ultimii ani, am avut oferte de angajare în domeniul mass media. Ei doreau sa îmi plateasca un salariu format din sase cifre si spatele unui birou unde puteau sa controleze tot ce faceam. Nu mai trebuie sa spun, am respins ofertele. Daca nu as putea sa spun adevarul aici, la NaturalNews.com, nu ar avea sens sa mai vorbesc deloc.

Nu este vina reporterilor care muncesc acolo. În cea mai mare parte ei sunt de acord cu ceea ce spun eu. Este vina corporatiei ce este îndreptata spre profit , unde stirile reprezinta vânzari si nu informarea cu adevarat a oamenilor.

Media a contribuit în fiecare zi la raspândirea ignorantei în mijlocul poporului american referitor la subiectul vitaminei D si a remediilor naturale împotriva gripei porcine, remedii ce pot reduce fatalitatea acesteia. Mai degraba decât sa informeze cititorii MSM si-a propus sa îi prostesca pe oameni si facând acest lucru media si-a ratat misiunea cea adevarata si si-a tradat auditorii pe care pretinde ca îi serveste.”

referitor la minciuna 8 : nu sunt medic , biolog , virusolog dar sper ca am o oarecare doza de logica suficienta pentru a citi printre randurile emise de OMS . Ce facem atunci cand ne spalam pe maini ? Distrugem microbii si in acest fel mainile nu mai intra in ecuatia contaminarii . Ce ni se recomanda stringent de la revolutie incoace ? folositi mai mult detergent , mai mult sapun , suntem pe ultimele locuri la asa ceva in Europa . Ce am rezolvat cu asta ? LE-AM FACUT UN IMENS SERVICIU . Romanii si in general esticii europei si de la noi spre estul lumii , stateau relativ bine la capitolul imunitate datorita regimului de viata la care am fost supusi de regimul trecut . Odata cu aplicarea din ce in ce mai obsedanta la cerintele lozincii ” spalati-va , spalati-va ” , corpul nostru a luat contact cu din ce in ce mai putini microbi si astfel imunitatea noastra a fost slabita continuu .
Un alt factor care a avut un efect devastator asupra imunitatii noastre : accesul la orice antibiotic direct , in farmacie , fara nici o restrictie . Au avut grija sa dezvolte o “greata” fata de personalul medical , de indicatiile venite de la personal calificat si in schimb au lasat totul la liber . Anunturile venite dupa fiecare reclama la un medicament ne-a incurajat sa luam tot fara probleme . Credeti ca s-au intrebat multi ” oare asta intra in categoria aia sau trebuie neaparat prescris ” ? Acum se apuca sa publice statistici ca nu stiu care virus a suferit mutatii si nu mai exista nici un antibiotic suficient de puternic care sa-l combata ? Urmeaza oare sa fie eliminate din farmacii si antibioticele tocmai din cauza asta sau care sa fie substratul acestor sondaje ample publicate zilele trecute ?


accesind acest  link ajungeti in pagina home a blog-ului

        pot fi contactat prin E-mail                      Home Popescu-Colibasi  

click spre "negustori"