264 Damen tango

A.S.  Inainte de a comenta sugerez sa se citeasca cu atentie ce scrie    aici   

     M-am decis sa incalc un "tabu" respectat cu strictete in toata lumea animala acela de a nu ataca un "animal" de alt sex insa toate au un inceput. Inainte de a asculta trageti cu "ochiul" la linkuri de pe pagina ca sa va puneti in tema si ulterior ascultati si "soundtrack-ul" se aude mai jos :

Playerul permite ca la redare sa treaca pe "pause" daca vreti sa consultati un link si nu uita pana unde am "macanit". In caz de dificultati la redare aici este ca  mp3 .

Linkuri

   Dupa trei raspunsuri favorabile ca se rezolva situatia    S.R.A.P. ca "esalon superior" AP162/1 si AP 162/2 cu doua luni in urma am aflat de la doamna Luca Aurora ca: "stie ca problema este deja rezolvata " cu alte cuvinte "s-a intors!" asa ca reiau presiunea schimbind "adrisantul" prin  admistrator 

     Ca sa nu se simta neglijat Branduse ii gasesc si acestuia obiectul jocului ca  Imparat sa-i forteze pe cei "harnici" si "muncitori" care il "divinizeaza" sa finalizeze un demers normal "cetatenesc" daca ai mentalitate suburbana.

     Cu viteza regulamentara A.P.162 a raspuns presedinte & admin normal firesc si logic lasind lucrurile in coada de peste si facind abstractie la ce solicitam eu de fapt.

     Pe 21.12 2009 o atac direct pe  Luca Aurora .Cit se "dospeste" raspunsul am mai avut timp sa sap si rezultatul este concretizat de  Persoana juridica 

accesind acest  link ajungeti in pagina home a blog-ului
Published 06 septembrie 2010

  Insemnari=264  Vizitatori=150xxx  lived days=23329  days D.P.=4315

 


    E-mail            © 2009~2085 OSCII-Lab       Home    Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"