257 Laurentiu Primo dixi

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-
From: helvetic@blickle.ro
To: pcdan
Date: Wednesday, October 28, 2009, 1:08:36 PM
Subject: final de corespondenta sau "Daca taceai filozof ramineai!!"
--====----====----====----====----====----====----====----====-----
Stimate domnule Dan,
In urma cu un an cind v-am cunoscut pareati un om de treaba cu care se putea discuta... Intre timp vad ca ati devenit „specialist”… in internet…si odata cu specializarea v-ati cistigat si infatuarea de a da sentinte si condamnari.
Mi-ati spus ca site-ul meu e in “conservare”,iar eu crezind ca sinteti de buna credinta si vreti sa-mi atrageti atentia ca nu poate fi accesat,am verificat si am constatat ca zi de zi aveam peste 1.000 de accesari ceea ce din punctual meu de vedere nu este “conservare”.
Specialistul din dumneavoastra a fost foarte afectat de acest raspuns si cu un limbaj specific de “smecher de internet” ati inceput sa jigniti si sa aruncati cu noroi intr-un om care nu v-a gresit cu nimic.Jignirile dumneavoastra nu ma afecteaza, dar ma intriga transformarea spectaculoasa pe care a produs-o internetul asupra unui om linistit si plin de bun simt.
Daca nu v-as fi cunoscut personal, as fi crezut ca sinteti vreun pusti teribilist de 20 ani, vreun cocalar din ala de internet care isi varsa inteligenta cu infatuare si nesimtire asupra tuturor celor ce indraznesc sa nu fie la fel de specialisti in internet.
Chiar daca nu sint asa specialist in internet ca dumneavoastra, am absolvit facultati din care una in Germania, vorbesc fluent 6 limbi straine, dar asta nu-mi da dreptul niciodata sa vorbesc cuiva asa cum mi-ati vorbit dumneavoastrra mie. Din contra… din experienta mea, cu cit e mai cult si mai destept un om, in mod normal e mai modest si mai de bun simt.
Dumneavoastra sinteti probabil exceptia. Sau poate aveti frustrari –poate v-ati dorit in tinererete sa fiti si dumneavoastra ca derbedeii din cartier care vorbesc smechereste si isi arunca veninul in toate directiile,dar pentru ca dumneavoastra nu aveati “stofa” pentru asa ceva,refulati acuma cind va simtiti stapin pe situatie (situatia fiind internetul).
Daca ati dorit doar sa imi demonstrati ce mare “specialist” in internet ati devenit… ati reusit intr-un mod “stralucit”. Pe linga aceasta mi-ati mai dovedit si ce caracter aveti…
Cit despre chestia cu “daca taceai filozof ramineai”… dumneavoastra realizati cit de penibil sinteti?
Pai, v-am cerut eu parerea despre site?
Il salut cu stima pe fostul domn Dan Colibasi, pe care l-am cunoscut personal.
Laurentiu Primo
P.S. Va accept scuzele anticipat…

accesind acest  link ajungeti in pagina home a blog-ului
Published 06 septembrie 2010

        pot fi contactat prin E-mail                      Home Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"