CLIENTUL INTREABA

:

                                    Acum un an am schimbat versiunea Logodnica  v.7.0 cu Nevasta v. 1.0 si am observat ca  programul a lansat o optiune subita Bebelus v.1.0 care ocupa mult spatiu pe hard. In instructiuni nu era nimic mentionat.

                                    Pe de alta parte, Nevasta v.1.0 se autoinstaleaza in toate celelalte programe si se  lanseaza automat cand deschid alta aplicatie, impiedicandu- i executia. Aplicatii ca Bere-intre-prieteni v.10.3 , Duminica-la- fotbal v.5.0 nu mai functioneaza.

                                    Uneori apare un virus - Soacra v.1.0 , care blocheza sistemul sau face ca Nevasta v.1.0 sa se comporte total haotic. Nu reusesc sa dezinstalez acest program si devine insuportabil mai ales cand incerc sa lansez aplicatia Duminica-de- dragoste v. 3.0 ..

                                    Se pare ca si alte fisiere sunt virusate. De ex.: c:/Sex__sambata_ dimineata. exe nu mai functioneaza deloc. Am vrut sa revin la programul anterior Logodnica v.7.0 dar procesul de dezinstalare al programului actual, Nevasta v.1.0 mi se pare complicat iar riscurile pt. sistem sunt mari mai ales pt. Bebelus v.1.0 care chiar imi place.


                                    Ma puteti ajuta? Un utilizator disperat.                                RASPUNS:                                    Draga client,

                                    Nemultumirea Dvs. este frecventa printre utilizatori dar ea se datoreaza unei greseli  primare de conceptie: Multi utilizatori trec de la orice versiune Logodnica v. X.0 la Nevasta v.1.0 cu speranta falsa  ca  Nevasta v.1.0 nu e decat un program de divertisment si utilitati. Dar e vorba de mult mai mult :Nevasta v.1.0 e un Operating System complet creat ca sa controleze toate aplicatiile Dvs. E aproape imposibil sa dezinstalati Nevasta v.1.0 si sa reveniti la Logodnica v.X.0 intrucat exista sisteme virusate care fac ca si acesta sa se comporte precum Nevasta v.1.0 deci nu aveti nimic de castigat.

                                    Aceeasi problema si cu Soacra v.X.0 . Acesta e un program mai vechi din care deriva Nevasta v.1.0 si comporta multe probleme de compatibilitate. Cu putin noroc, sfarseste prin a fi victima unui virus si dispare in cativa ani.
                                    Unii utilizatori au incercat sa formateze tot modulul si sa instaleze programul  Iubita+Nevasta v.2.0 dar asta le-a creat si mai mari probleme ( a se citi notita de prevenire " Pensie alimentara" si "Custodia copiilor "). Daca instalati Iubita v.8.0 nu incercati sa treceti la Nevasta v.2.0 pt ca problemele vor fi chiar mai mari decat cele cu Nevasta v.1.0 . Chiar daca exista si versiuni Nevasta v. 3.0 si Nevasta v.4.0 , acestea sunt rezervate specialistilor si avand un pret ridicat nu le recomandam.

                                    Daca sistemul cade, va recomandam Celibat  v.1.0 dar ideal e sa pastrati Nevasta  v.1.0 si sa invatati programul cat mai bine posibil intrucat e foarte sensibil la anumite comenzi si reactioneaza rau la erori de instalare. Asadar, orice eroare aparuta va fi considerata ca provenind din partea Dvs. si trebuie sa vi-o asumati.

                                    Va sfatuim sa activati aplicatiile C:/Scuze/Scuze. exe .

                 Evitati utilizarea tastelor ESC si SUPPR care necesita ulterior C:/Scuze /flori.exe. Pentru o mai buna utilizare, va sfatuim sa cumparati si pack-ul Bijuterii  v.3.0 , Vacante  v.5.1 .
                Optiunile Da_draga_mea  v.2.7 si Ai_dreptate_ iubire v. 4.5 sunt indispensabile.
                Nu instalati sub nici o forma Secretara_blonda_ in_fusta_ mini 2.0 , O_prietena  v.3.1 . Aceste programe sunt incompatibile cu Nevasta  v.1.0 si pot distruge sistemul.
                                    Functia c:/Sex__sambata_ dimineata. exe se va activa odata cu c:/Colier_cu_ diamante. exe

 


     .


        pot fi contactat prin E-mail                      Home Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"