244 Brand Manager Andrei Bogdan by ING

Ante Scriptum  ca sa nu fiu "papagal" cititi intii aici in special pct.5

      Am primit un mail cu Subject:" Buna,  am o veste buna!" si fara placere raspund "verbal" cu rezultatul de mai jos :

Playerul permite ca la redare sa treaca pe "pause" daca vreti sa consultati un link si nu uita pana unde am "macanit". In caz de dificultati la redare aici este ca  mp3 .

     Corect titlul insemnarii ar fi trebuit sa fie:"ING Bank si paduchele manager" fiindca Andrei Bogdan mai iese si in "frunte" cu "voiosie" cind ma anunta ca m-a facut om prin promotia "ING Home'Bank - 3 plati castigatoare!  ". Premile sunt  remarcabile insa trecind putin de conceptul lansat de M.B "gindire la prima mina" analizind ce se considera  tranzactii valide  ma fac sa imi dau seama ca nu am cum sa ma incadrez in promotie si ca mine probabil sunt majoritatea. In concluzie "paduchele" se comporta exact ca Elena Udrea cind "sparge" fonduri pentru reclama din cauza ca erau prevazute in buget. Nu se ridica la inaltimea ei bifind numai 18.000 euro asa ca ulterior ramine in birou pe post de paduche si sa se joace cu telecomanda de la aerul conditionat. Fara sa ma contrazic totusi "promotia" a fost un succes pentru persoana fizica "Andrei Bogdan" care probabil s-a sacrificat sa faca achizitia asa ca probabil s-a pricopsit cu o punga de "soareci". Propozitia:"Tragerile la sorti se vor face electronic, folosind un program specializat" ma umple de respect insa nu de credinta din cauza ca eu pot sa "slefuiesc programul specializat" ca obligatoriu sa iasa un om de "buna credinta" care are initialele PCD sau sta in ap.14 si prenumele are initiala "D"etc etc. Astept cu interes ca doamna Ioana Ghica Customer Care and Services Team Leader sa ma lamureasca ca tot ce produce mintea mea "bolnava" este foarte departe de realitate. Se pare ca totusi rezonez cu ce sustine  businessmagazin respectiv:"Doar un manager din 250 este bun".

     M-am pricopsit cu acest spam din cauza ca :"Absolventii de studii superioare, in special cu profil economic, pot ajunge manageri dupa un an de pregatire in companie" cum reiese de articolul publicat in Cotidianul :  Ing ..cauta tineri  si de citit pentru documentare 242 Director Retail Client Services Adrian Apolozan 

     Sugestie pentru ING& :Puneti linkul de la  PCDan live  pe desktop si cind mai va vedeti cu microfonul in "gura" evitati sa mai accesati posta electronica.

accesind acest  link ajungeti in pagina home a blog-ului
Inapoi la insemnarea din 2013   793 ING.loializare
Published ??
  Insemnari=244   Vizitatori=136771    lived days= 23374   days D.P.= 4360 cu regim de "duminica"  
                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"