239 Weblog (disparut sursa)


A.S.  Inainte de a comenta sugerez sa se citeasca cu atentie ce scrie    aici         Nu agreez "tapul"  Emil Constantinescu  insa aici a "combatut bine"
 • Linkuri

  •  Noua fata a blogului se poate vedea la  Popescu-Colibasi postat pe domeniul meu.
  •  Facind curatenie am descoperit citeva foi cu ginduri apartinind  tatalui  meu care scanate au ajuns  pdf  sau  exe  acesta din urma se comporta ca un fisier PowerPoint Viewer insa ruleaza singur.
  •  Cu aceiasi ocazie am descoperit si ceva nou despre ascendentii mei din neamul Jianu iesind la fel un  pdf  si un  exe  Remarcabila pentru "tupeu" sau siguranta de sine solicitarea unuia din ei la Divanul AD-HOC. Scuzati lipsa de modestie insa nu cred ca exista cineva care avind un asemenea "pedigri" sa nu faca caz de el.
  •   Din intimplare am descoperit ca am probleme cu "culorile"asa ca am facut o pagina cu testul  Ishihara  ca sa va puteti verifica vederea.
  •  Un soft mic si foarte util  Time Stopper face ca programele care functioneaza 15 zile sau o luna sa poate fi folosite pana te saturi tu de ele.
  •  Mai bufnesc inca la insemnarea anterioara  Spovedania   gasind acuma ca pacatosului IPS sau IPF ii vine ca o minuse  OSANDA SIMONIEI iar confratii lui care nu stiu exista  INDELETNICIRI OPRITE inca din anul 451 e.n.
  •  Nu puteam sa termin fara sa dau inca o "prajuturica "scrisa de Tudor Octavian botezata  Intelegerea  si daca va place mergeti pe acest link spre   Autor 
By Dana am primit un filmulet inititulat  "Un caz clar de divort"
si ii pun la dispozitie un link pentru o prietena a ei care este falsa intelectuala

mai jos este "Strungul" meu ver.2009

stinga sus este editorul audio  WavePad  iar in dreapta Browserul  Firefox 
stinga jos este un editor obisnuit iar in dreapta  HtmlEdit
Insemnari=239  Vizitatori=132843  lived days=23345  days D.P.=4331
Datorita dumneavoastra din cele 39.1097 bloguri existente pe   disparut Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 348 in TOP la data de 26.iulie.2009

pot fi contactat prin E-mail                      Home Popescu-Colibasi
free counters

click spre "negustori"