237_Tinerii din RO


 


A.S.  Inainte de a comenta sugerez sa se citeasca cu atentie ce scrie    aici   

      Bat cimpii pornind de la insemnarea de mai jos cu voce tare:

Playerul permite ca la redare sa treaca pe "pause" daca vreti sa consultati un link si nu uita pana unde am "macanit". In caz de dificultati la redare aici este ca  mp3 .      Tinerii din Romania sunt trasi in piept meserie! 

Tinerii din Romania sunt trasi in piept meserie! Ei nu au nici o sansa cu dinozaurii post-comunisti. Si nici cu odraslele dinozaurilor post-comunisti. Sansele lor sunt zero. Nu pot deveni oameni politici fara sa se perverteasca, fara sa se umileasca sau sa accepte sa faca niste treburi nasoale, urate, nesanatoase, curvasareala politica balcano-fanariota. Multi tineri n-au case. Multi tineri n-au un job ca lumea. Majoritatea lucra in cafenele, in supermarketuri, pe la spalatoriile auto. Tinerii care au de gand sa devina avocati dau spaga la greu, in jur de 40.000 euro ca sa prinda un loc in justitie. Fetele care vor s-o duca mai bine tre sa faca tot felul de scheme pervers-sexuale unor bosorogi nenorociti care se hransesc cu sangele lor tanar. Vampirismul ticalosit balcano-fanariot e in floare in Romania. Tinerii sunt carne de tun in Romania. Pe la teveu mai dau astia cate o stire cu cate un tip inteligent foc care uimeste planeta dar despre care nimeni nu mai aude apoi nimicuta. Tinerii sunt striviti in Romania si impinsi la coada valorilor. Normal ca tinerii sunt vinovati de starea asta a lor precara. Numai ca multora nu le pasa. Mii si mii de tineri se pregatesc sa se transforme in niste adulti perversi, ticalositi, intrigati, barfitori, plictisiti de viata. Nu le plangem de mila, nu tragem semnale de alarma. Suntem ingroziti, loool!

28.07.09 13:18:28      Publicata de ovidiubufnila 


  Insemnari=237  Vizitatori=130744  lived days=23332  days D.P.=4318

      Datorita dumneavoastra din cele 39.1097 bloguri existente pe   Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 348 in TOP la data de 26.iulie.2009 .

 


        pot fi contactat prin E-mail                      Home Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"