233 Razvan Popa


 


A.S.   Inainte de a comenta sugerez sa se citeasca cu atentie ce scrie    aici   

     Iarasi scriu ceva care face vorba poetului:"... de vint!". Dupa ce m-am uitat in sus si am remarcat ca in  Brasov  se consuma curent pentru iluminat in prostie acuma ma uit in jos si constat ca tot aici se plateste "gunoi" la fel. Am percutat ca urmare a deciziei Consililului Local de a majora tariful pentru "salubritate" si incerc sa-mi sincronizez efortul cu P.S.D. care incearca sa se opuna. Asa am intrat in contact cu Razvan banuiesc ca Razvan Popa care este purtatorul de cuvint la PSD Brasov si totodata director adjunct la Directia Judeteana de Tineret Brasov care a afirmat la o conferinta de presa:"...scumpirea este nejustificata, deoarece prestatiile firmelor de salubritate sunt aceleasi ... ", Avind timp "fiind pensionar" consider ca problema trebuie lamurita de la cap cu toate ca intuiesc ca se ajunge la solutia folosita de  cimpanzeii voluntari  din comoditate totusi imi fac datoria "civica" de a o expune in continuare cu voce tare si rezultatul se aude mai jos :

 

Linkuri

      Marean Vanghelie nu este singurul care nu intelege importanta internetului se pot vedea "site" cu regim de "vitrina" ca  PSD  si  forum . Spun vitrina din cauza ca nu ai cum sa interactionezi cu ei.

Upgrade 21 iulie

    "Vitrina" isi pastreaza aspectul si pe plan local cu toate ca insemnarea a ajuns la cunostinta "destinatarului" ca link prin mail si ca urmare a doua convorbiri telefonice cu "Alina" secretara la PSD Brasov fiind asigurat ca se stie de demersul meu. Lipsa de reactie este edificatoare si-l abiliteaza pe domnul Razvan Popa sa ne reprezinte cu "competenta" in calitate de reprezentant al "boborului" pe care il reprezinta cu cinste in conferinte de presa.

     Exista in Brasov " Radioteleviziunea Nova" post/ziar online :  novapress.ro care are un slogan inaltator:"Tu contezi!" care a preluat mesajul P.S.D in mod formal existind o singura reactie pe 06 iulie, 2009  .sunt curios  asa ca o sa le trimit linkul cu insemnarea dar sunt sceptic.

     Presupunind prin absurd ca cineva totusi vrea sa afle adevarul ca aceasta situatia se regaseste in toate orasele ar trebui sa verifice in plus urmatoarele aspecte;
-cind a fost stabilita aceasta "productie" de deseuri pe cap de locuitor (banuiesc ca inainte de '89)
-de cind primaria (care ne reprezinta??) nu a mai verificat corectitudinea stabilirii acestor cantitati de deseuri
-se tine cont ca volumul este redus prin comprimare in autoutilitare rezultind o valoare mai mica transportata decit cea depozitata de producatori?
-se tine cont ca o scara ( 28 ap.) echivaleaza cu o strada si este mult mai econonomic pentru Urban ridicarea gunoiului
-se tine cont ca la Asociatile de Propietari se face inpartirea pe "contribuabili" si recuperarea sumelor fata de situatia de pe o strada unde de aceste aspecte trebuie sa se ocupe functionari de la Urban?
-exista in oras un sector care sa fie monitorizat permanent de Primarie si Urban pentru a tine cont de modificarea datelor de calcul in timp ?
Cu reget eu mai mult nu pot sa fac.

Published on 21 iulie 2009
;Insemnari=233  Vizitatori=129497  lived days=23319  days D.P.=4305
Datorita dumneavoastra din cele 39.1097 bloguri existente pe   Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 382 in TOP la data de 07.05.09 .

 


        pot fi contactat prin E-mail                      Home Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"