227 Doamna a123 & Best Lover

A.S.  Pagina de Index nu mai o actualizez insa la popescu-colibasi.go.ro exista ceva similar si mai bine pus la punct (dupa mine)  cu insemnarile in ordine cronologica si va puteti lamurii ce "ciorba" se gateste pe acest blog. si inainte de a comenta recomand sa se citeasca   A.S.permanante   

     Mai am inca replici la  DOMNILOR mai precis la un comentariu postat de  a123  care il vedeti mai jos:
begin
M-a amuzat teribil domunl Dan Popescu cu link-ul lui. :)
Simpatic, nimic de zis. Intelectual, cum zice ca a devenit cu timpul.
Si stie a opera si pe computer la varsta dumnealui.
Un adevarat merit pana la urma.
Erys erys, cate orgolii ai zgandarit cu acest post. :))
end
     Atit a inteles distinsa doamna  a123  din insemnarea mea  223 Criza de performanta si ca sa nu am dubii am vizitat si blogul dinsei unde nu am reusit sa-i identific procesorul fiind numai o colectie de prefabricate insa am gasit un citat bun:
- Ca sa intelegi ca esti prost, trebuie, totusi, sa-ti mearga mintea. (G Brassens) primind bonus si multumirile adresate de autoare:"tuturor celor care ati aruncat un ochi pe la ce aberez eu cu spor"

      Cite o data este bun si spam-ul care imi sufoca casuta de mail. Asa am primit un mesaj tradus partial de mine:"Cum sa devii cel mai bun iubit pe care ea l-a avut vreodata- give her multiple orgasms one after the other" ;asa ca trec pe "sonor":

Playerul permite ca la redare sa treaca pe "pause" daca vreti sa consultati un link si nu uita pana unde am "macanit". In caz de dificultati la redare aici este ca  mp3 .

Linkuri

     Cine vrea sa aprofundeze problema sa vada Din seria sex sportiv: aventurile 

     Off topic:Pe lista mea scurta cu oamenii pe care ii urmaresc cu placere se afla si  scriitorul de la pagina 3 care nu este influentat de ce se intimpla in jur avind propria agenda pe baza caruia scrie.

  Insemnari=227  Vizitatori=127761  lived days=23302  days D.P.=4288
Datorita dumneavoastra din cele 39.1097 bloguri existente pe   Weblog.ro link mort   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 382 in TOP la data de 07.05.09 .

        pot fi contactat prin E-mail                      Home Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"