220 Pereti Ascunsi


 

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-jurnalul 

Dan Silviu Mandiuc - Antidot la cultura de masa

21 februarie 2008

“În jurul nostru sunt mii de pereti ascunsi, suprafete acoperite de compozitii armonioase de forma si culoare, idei de-ale mele scrise adânc în arhitectura urbana. Deocamdata sunt acoperite de praf, fum si diverse texturi. Le vom vedea împreuna într-un viitor apropiat si ne vom bucura de ele. La asta lucrez acum”, marturiseste cu patos artistul masterand în anul I sectia pictura murala, la Universitatea de Arte din Bucuresti.

Pereti Ascunsi

 

 

Idei adunate si puse laolalta, pastrate si puse demult pe diferite suprafete, majoritatea pereti sau pânze. Pe aceste suprafete le-am tratat cu grija, apoi a venit rândul uleiului, acrilicului sau a guasei sa redea trairile si sentimentele mele. Pe toate acestea le-am lasat sa se ascunda cu ajutorul vremii, întocmai frescei care se reîntoarce la viata în urma restaurarii, cu mult înainte de a ma naste. Acum caut suprafetele pe care am lasat ceea ce am creat si încep sa le readuc la viata. Au trecut abia 25 de ani si timpul îmi va reda posibilitatea sa dezvalui ceea ce am creat deja. Rabdare!

Inapoi la insemnarea sursa   Dan Silviu Mandiuc 
Home

 

                         © 2009~2085 OSCII-Lab      Home    Popescu-Colibasi    Free counters!

click spre "negustori"