213 clasa "non grata"


 


A.S.  Pagina de Index nu mai o actualizez insa la popescu-colibasi.go.ro exista ceva similar si mai bine pus la punct (dupa mine)  cu insemnarile in ordine cronologica si va puteti lamurii ce "ciorba" se gateste pe acest blog.

      Pentu "incalzire" sugerez sa aruncati o privire la Haiducul de oras , O natiune de... rezultind ca  Saracia ne face urāti .

     Monologul meu se refera la o clasa sociala care din punctul meu de vedere o consider  non grata  iar pe viitor nu ma mai refer la ea considerind ca sufera de gripa "EBA" care este incurabila. In concluzie astept sa evolueze  Wolfram .

Playerul permite ca la redare sa treaca pe "pause" daca vreti sa consultati un link si nu uita pana unde am "macanit". In caz de dificultati la redare aici este ca  mp3 .

Diverse

      Disparitia mea se datoreaza faptului ca am reusit sa scap de pinguini lui NimbleX gasind in schimb o distributie mai buna pentru mine numita "Puppy". Concret am putut sa instalez sub linux un server numit "Hiawatha" care are si varianta sub windows asa ca poti sa fac scoala pe el. Are si un server FTP cu care pot sa incarc ce vreau din LAN asa ca am putut sa-l exilez asa cum se vede in poza din dreapta sus.Softul se poate descarca de aici  si chiar este prietenos din livecd devine o distributie normala pe HDD.

      

sterge inainte de postare
 

     In stinga jos se poate vedea una din rarele fotografii din care rezulta "indubitabil" ca Boc este mare iar in dreapta "savuram" o lectie de mirlanie si mitocanie de la omologul sau italian Silvio Berlusconi care este "The Italian Prime Minister"

     Ia incheiere prezint un clip  2KT  care va sugereaza ce o sa obtineti la vot.

P.S. Ramin valabile cele care sunt definite la   A.S.-P.S.   

Insemnari=213  Vizitatori=125344  lived days=23277  days D.P.=4263
accesind acest  link ajungeti in pagina home a blog-ului

      Datorita dumneavoastra din cele 39.1097 bloguri existente pe   Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 382 in TOP la data de 07.05.09 .

 


        pot fi contactat prin E-mail                      Home Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"