208 Susan Boyle


 A.S.  Pagina de Index nu mai o actualizez insa la popescu-colibasi.go.ro exista ceva similar si mai bine pus la punct (dupa mine)  unde sunt insemnarile in ordine cronologica si va puteti lamurii ce "ciorba" se gateste pe acest blog.

     Ca sa va lamuriti ce vreau sa arat intii deschideti cu New Tab linkul urmator  Susan Boyle care sper sa mai fie activ daca nu cautati clipul cu google:"Susan Boyle - Singer - Britains Got Talent 2009 (With Lyrics)"
Dupa ce reusiti sa inchideti gura (daca il vedeti in premiera) vizionati inceputul aceluiasi clip postat mai jos si verificati daca se confirma ce am sezizat eu ca au fost necesare cinci secunde ca "taranca" sa schimbe perceptia despre ea in totalitate

      Acuma aplicati sloganul Microsoft: "sit back and relax" si ascultati ce "macanesc" in continuare:

Playerul permite ca la redare sa treaca pe "pause" daca vreti sa consultati un link si nu uita pana unde am "macanit". In caz de dificultati la redare aici este ca  mp3 .

Linkuri

     Ce au priceput "gistele" din asta se vede la  Susan Boyle a mintit  si la  susan boyle recunoaste ca a mintit  Deranjat am postat urmatorul comentariu:
Subject:
savirsind acest "pacat" biblic devine nesemnificativa vocea nu?
Body:
Am apreciat vocea "plantata" in trupul acela de taranca si din punctul meu de vedere era indiferent chiar daca se culca si cu pisica, probabil nu am standarde morale. Sugerez autoarei un subiect mai facil din punct de vedere intelectual cum ar fi : 10 "posterioare" de top! care este dezbatut cu competenta de concurenta la  stirileprotv.ro 

     Cu toate ca este simbata sponsorul meu a lucrat si a nascut o floare care se vede mai jos asa ca a trebuit sa produc si eu ceva care se vede mai sus.
25 apr09

  

P.S. Ramin valabile cele care sunt definite la   A.S.-P.S.   

  Insemnari=208    lived days=23239  days D.P.=4225

      Datorita dumneavoastra din cele 39.1097 bloguri existente pe   Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 379 in TOP .

 


        pot fi contactat prin E-mail                      Home Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"