191_Neagu Djuvara


 


A.S.  Pagina de   Index  este mutata pe  Jepilor 34 mai bine pusa la punct (dupa mine)  unde sunt insemnarile in ordine cronologica si va puteti lamurii ce "ciorba" se gateste pe acest blog.

     Este duminica asa ca-mi odihnesc degetele si dau numai din gura Scuze ptr.paraziti m-am prins prea tirziu dar o sa iau masuri sa nu se repete.

     Aici va puteti enerva cu "doamna" Delia Grigore care ne explica de ce rrom . Ca sa ascultati primele capitole din "O scurta istorie a romanilor povestita celor tineri" de Neagu Djuvara trebuie  utorrent si fisierul de initializare  tracker 

     Daca audio bock-ul a trezit interes mai dau citeva linkuri cu articole bine scrise despre acelasi domn Profesor: E vremea roadelor 1 Curierul de Stockholm 2 Cât de „cumani” 3 Revolutia lui Djuvara:  4 Despre mitocanie  5 Omul de rind  si daca tot mai vreti aici sunt mai multe linkuri spre neagu-djuvara 

     In alt registru dar tot interesanta este povestea lui  Marius Daniel Popescu , un emigrant "pripasit" in Elvetia care rupe gura tirgului acolo fiind foarte apreciat in calitate de  scriitor francez !!

     

  

P.S. Ramin valabile cele care sunt definite la   A.S.-P.S.   

  Insemnari=191  Vizitatori=105.113  lived days=23.170  days D.P.=4.156

      Datorita dumneavoastra din cele 39.1097 bloguri existente pe   Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 412 in TOP .

 


        pot fi contactat prin E-mail                      Home Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"